VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CAMİDE ŞOK OLDU...

10 Eylül 2013

Boluspor’un eski menajeri ve kentimizin tanınmış eğitmenlerinden Muharrem Demirel camide ayakkabılarını çaldırınca hırsıza not yazarak ...

Boluspor’un eski menajeri ve kentimizin tanınmış eğitmenlerinden Muharrem Demirel camide ayakkabılarını çaldırınca hırsıza not yazarak caminin panosuna astı.

Olay Cumartesi günü meydana geldi. Arçelik Fabrikası İşletme Müdürü Adnan Tüfekçi'nin annesi Meliha Tüfekçi'nin Kalıcı Konutlar Camisi’ndeki cenaze namazına katılan Muharrem Demirel'in 280 TL değerindeki ayakkabısı çalındı. Ayakkabıyı alan şahıs, kendi ayakkabılarını da Demirel'e bırakarak kayıplara karıştı. Demirel, ayakkabılarını alan şahsa bir not yazarak caminin panosuna astı. Yeni aldığı mokasen ayakkabısına doyamadığını belirten Demirel, “Bu ayakkabımı alabilmek için iki ay boyunca araştırma yaptım. Çok ünlü bir firmada ayakkabıyı buldum ve 280 TL para ödeyerek ayakkabıya aldım. Cumartesi günü de Kalıcı Konutlar Camiindeki cenaze namazına katılmak için önce ikindi namazını kıldık. Camiden en son ben çıktım. Sağıma soluma bakındım fakat çok özenerek aldığım ayakkabımı bulamadım. Ben 39 numara giyen biriyim, ayakkabımı alan şahıs da 39 numara giyiyormuş ki eski siyah renkli ayakkabısını bana bırakıp gitmiş. Benim ayakkabım özel yapım lacivert renkliydi. Şimdi yolda yürürken bile herkesin ayaklarına bakar oldum. Ayakkabımı alan şahsa da bir not yazıp caminin panosuna astım. İnşallah vicdanlı birisidir de ayakkabımı geri getirir” dedi.

Çok özen gösterdiği ve değer verdiği ayakkabısının çalınmasının ardından büyük üzüntü içersine giren Bolu'da Muharrem Hoca olarak bilinen özellikle spor camiası tarafından tanınan Muharrem Demirel, cami panosuna, “Bu gün cenaze namazında ayakkabılarımız karışmıştır. Yanlış ayakkabı alan arkadaşım: aşağıdaki numarayı arayın. 0 532 … .. ..” notunu bıraktı.

 

www.bolugundem.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.