VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

UYANIK MUDURNULU...

9 Eylül 2013

Mudurnu’da yaşayan ve iki üniversite diploması bulunan Serdar Yalçın, memur olmak yerine açtığı tostçu dükkanında ...

Mudurnu’da yaşayan ve iki üniversite diploması bulunan Serdar Yalçın, memur olmak yerine açtığı tostçu dükkanında "Bazlamalı Mudurnu Tostu" patentini alarak büyük başarıya imza attı.

26 yaşındaki Serdar Yalçın, yaşıtlarına örnek olacak bir girişimciliğe imza attı. İlk ve orta öğretimini ilçede tamamlayan, ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde Pazarlama ve Ticaret Bölümü'nü tamamlayıp, ön lisans diplomasını alan Yalçın, bununla da kalmayıp, Anadolu Üniversitesi'nde İşletme Bölümü'nü bitirerek lisans diplomasının sahibi oldu. İki üniversite diplomasını eline alan Serdar Yalçın için bunlar yeterli gelmedi. Yalçın, pek çok yaşıtları gibi KPSS sınavını kazanıp memur olma hayalleri kurmak yerine 2008 yılında kendi işinin patronu olmayı denedi. Annesi tarafından hazırlanan ve bölgede bazlama olarak tabir edilen ekmeklerden el hüneriyle oluşturduğu tostları satarak ilçede kısa sürede dikkat çeken Yalçın, aradan geçen 5 yıllık süre içerisinde dükkanının büyüklüğünü iki kata çıkarmayı başardı. Yalçın, hemen kendi markasının sahibi olmanın yollarını denedi.

Türk Patent Enstitüsü'ne başvuruda bulunan Yalçın, "Bazlamalı Mudurnu Tostu" isimli markayı almaya hak kazandı. 26 yaşındaki genç girişimci Serdar Yalçın, ilçedeki Büyük Cami Mahallesi Yıldırım Bayezit Caddesi'ndeki işyerinde "Türkiye böyle tost yemedi" sloganıyla tost satışlarını sürdürüyor. İlçe halkı da genç girişimciye destek veriyor

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.