VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İZZET BAYSAL CADDESİ'NDE CEZA YAĞDI

5 Eylül 2013

Bolu polisi trafiğe kapatılan İzzet Baysal Caddesi’nde motosikletlere ceza yağdırdı. Bir gün içersinde 20 motosiklet ...

Bolu polisi trafiğe kapatılan İzzet Baysal Caddesi’nde motosikletlere ceza yağdırdı.

Bir gün içersinde 20 motosiklet üzerinde yapılan uygulamada 2 motosiklet trafikten men edilirken, toplam 7 bin 142 TL para cezası kesildi.

 

İzzet Baysal Caddesinin araç trafiğine kapatılmasıyla birlikte cadde de çok sayıda motosiklet sahneye çıkmış ve hem çıkardıkları gürültü, hem de yaptıkları hız nedeniyle yayalara tehlikeli anlar yaşatmaya başlamışlardı.

Bolu Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri gün boyunca İzzet Baysal Caddesi üzerinde motosikletler üzerinde uygulama başlattılar. Birçok vatandaş görevli trafik polislerinin yanına gelerek yaptıkları uygulamadan dolayı teşekkür ederek, bu tür uygulamaların her gün yapılmasını aksi takdirde hızlı şekilde motosiklet kullanan sürücülerin önemli bir kazaya neden olabileceklerini bildirdiler.

7 BİN TL CEZA KESİLDİ

İzzet Baysal Caddesi üzerinde yapılan ve vatandaşlar tarafından muhteşem uygulama olarak tabir edilen kontrollerde dün gün boyu 20 motosiklet durduruldu. Tescili olmayan 2 motosiklet trafikten men edildi. Kask kullanmayan 2 sürücüye, trafiğe kapalı alanda motosiklet sürmekten 6 sürücüye, 1 ehliyetsiz sürücüye toplam 7 bin 142 TL para cezası kesildi. Trafikten men edilen 2 motosiklet ise çekiciyle otoparka gönderildi. Trafik Şube Yetkilileri, İzzet Baysal Caddesinde hemen her gün bu uygulamaların yapılacağını bildirdiler.

 

www.bolugundem.com - Kasım Şahin

2 yorum yapılmış
  • erdal kocadas
    4 Eylül 2013 • 11:00
    SAdece motorsikletleremi ceza kesilmiş yahu Yürürken arkamızdan gelen sessiz sedasız Elektrikli Bisiklet ne olacak ??
  • cuneyt
    5 Eylül 2013 • 11:00
    elektrikli bisikletler daha kötü normallerinin geldiğini anlıyorsun elektriklileri fark etmek imkansız.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.