VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

2001'E GÖNDERME...

5 Eylül 2013

Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan’ın Köroğlu Televizyonu kameramanı Burhan Yeşiltaş’ı toplantı salonundan çıkartması kamuoyunda büyük tepkiyle ...

Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan’ın Köroğlu Televizyonu kameramanı Burhan Yeşiltaş’ı toplantı salonundan çıkartması kamuoyunda büyük tepkiyle karşılanırken, Köroğlu Televizyonu’ndan konuyla ilgili çok sert açıklama geldi. Açıklamada, “Sayın İnceayan’ın aklının 2001 yılında yaşadığı sıkıntılarda kalmış olabileceğini düşünmekteyiz" ifadeleri yer aldı.

 

İşte Köroğlu Televizyonu’ndan yapılan yazılı açıklama;

“İlimizde yıllardır yayın yapan Köroğlu Televizyonu ve Köroğlu Gazetesi, İzzet Baysal gibi Bolusporumuzu da her şeyin üzerinde tutmuş, yayın politikasında her zaman verilebilecek en büyük değerleri vermiştir. Köroğlu Televizyonu ve Gazetesi hiçbir zaman kurumlara karşı olmamış, yapılan yanlışlarda kişilerin karşısında olmuştur. Bu doğrultuda Sayın İnceayan'a, Yönetim Kurulu Başkanı seçildiği günden bugüne kadar hiç bir saldırı ve eleştiride bulunulmamıştır. Bu sebeple İnceayan’ın neden kuruluşlarımıza saldırıda bulunduğu bilinmemektedir. Ancak, Sayın İnceayan’ın aklının 2001 yılında yaşadığı sıkıntılarda kalmış olabileceğini düşünmekteyiz.

Kamuoyunun dikkatine; tekrar belirtmek isteriz ki; Boluspor bizim en önemli değerlerimizden bir tanesidir. Bolusporumuzun başarılı olması için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da mevcut yayın politikamızda değişiklik yapmayacağız. Bolusporla ilgili her türlü haberi izleyicilerimize duyurmaya devam edeceğiz. Sayın İnceayan’ın da bize ihtiyacı olduğunu belirtmesi ve özür dilemesi halinde, İnceayan'ın da açıklamalarını ekranlara taşıyacağız.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.