VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR BAŞKANINDAN BÜYÜK AYIP!

5 Eylül 2013

Boluspor’da imza töreni sırasında büyük skandal yaşandı. Başkan Mehmet İnceayan, kendisinin fotoğraflarını ve görüntülerini yayınlamadıkları ...

Boluspor’da imza töreni sırasında büyük skandal yaşandı. Başkan Mehmet İnceayan, kendisinin fotoğraflarını ve görüntülerini yayınlamadıkları gerekçesiyle Köroğlu TV Kameramanı Burhan Yeşiltaş’ı toplantıdan kovdu. Bunun üzerine basın mensupları toplantıyı terk etti.

 

Mehmet İnceayan’ın başkanlık koltuğuna oturmasından sonra tartışmaların bitmek bilmediği Boluspor Kulübü’nde yeni bir skandal daha yaşandı. Yeni transferler Fatih Gül ve Abdulkadir Kayalı için imza töreni düzenlendi. Törene Başkan Mehmet İnceayan, Başkan Vekili Cavit Demir, yönetici Ahmet Ardıhan ve çok sayıda basın mensubu katıldı. İmza töreninin yapılacağı salona giren Mehmet İnceayan, ilk önce hangi gazetelerin imza törenine geldiğini sordu.

“SİZİ ALMIYORUM”

Kimlerin törende olup olmadığını tespit eden İnceayan, daha sonra Köroğlu TV Kameramanı Burhan Yeşiltaş’a dönerek, “Siz haberlerde benim görüntülerimi niye yayınlamıyorsunuz? Gazetelerde benim fotoğraflarımı niye kesiyorsunuz?” diye sordu. Yeşiltaş ise, “Benim inisiyatifimde olan bir şey değil. Müdürlerime konuyu iletebilirsiniz” dedi. Başkan İnceayan ise, “Ben kimseye bir şey iletmem. Sen mikrofonunu topla ve dışarı çık. Bu kulübü ben yönetiyorsam, sizi buraya sokmuyorum” yanıtı verdi.

GAZETECİLER SALONU TERK ETTİ

Başkan İnceayan’ı yanında oturan Cavit Demir sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Bunun üzerine Köroğlu TV Kameramanı Burhan Yeşiltaş salonu terk etti. Basın mensubu arkadaşlarının dışarıya çıkarılmasına tepki gösteren diğer gazeteciler de toplantıyı terk etti. Mehmet İnceayan ise yanına aldığı iki oyuncuyla kendi arasında sözleşme imzaladı.    

 

4 yorum yapılmış
  • murat
    4 Eylül 2013 • 11:00
    başkan başkanlığı reklam olsun.televizyonda ve gazetelerde fotoğrafları çıksın diye mi ve hava olsun diyemi başkan olmuş.Önce Boluspora sahip çıksın .sonra reklamını yapsın.Bolusporun başarısı başkanın yapacağı en büyük ve en başarılı reklamı olacaktır.
  • Yaren 14
    4 Eylül 2013 • 11:00
    Bu nasıl bi başkanlık insan kendini nasıl bu kadar yüksek görüyor ? Sen kimsin be adam, saygın olsun biraz insanlara. Burnu dik heryere öyle bakıyor utanmaz herif gitsin ABDULLAH ABAT gibi saygıdeğer başkanı mumla arıyoruz.
  • muhtar
    4 Eylül 2013 • 11:00
    terbiyesiz bu adam birde boluspor başkanı
  • iyi bolulu
    5 Eylül 2013 • 11:00
    yürü be ceyar abim kim tutar seni
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.