VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BASIN-YÖNETİM KAVGALARI BİTECEK"

4 Eylül 2013

HABER: MURAT ÇELİK -ŞAMPİYON DERGİSİ   Boluspor Kulübü ile spor basını arasında kavgalar hiç bitmez. Her sezon ...

HABER: MURAT ÇELİK -ŞAMPİYON DERGİSİ

Boluspor Kulübü ile spor basını arasında kavgalar hiç bitmez. Her sezon ya bir gazeteci, ya da bir gazete hain ilan edilir. Moda adıyla, “İrlandalı” olur. Boluspor Basın Sorumlusu Özgen Koca, gazetecilerle aynı sorunları yaşamamak için neler yapacaklarını anlattı. Bir de çok çarpıcı bir söz söyledi; “Basın bize destek de olmasın, muhalif de… Objektif olsun yeter.”

Boluspor Basın ve Medya Sorumlusu Özgen Koca, basının taraf olmaması gerektiğini ifade ederek, “Aslında destek de olmamaları lazım, muhalif de olmamaları lazım. Basın hiçbir zaman taraf olmaması lazım. Muhalif olmak da destek olmak da bir taraftır. İkisi de olmadan objektif bakması lazım. Şuana kadar zaten ikisini de görmüyorum. Aslında doğru bir konumda ilerliyorlar. Doğruyu da yanlışı da yazmaları lazım” dedi.

BASIN VE YÖNETİM KAVGALARI

Her yıl basın ve yönetim arasında yaşanan sorunların olduğunu kaydeden Koca, “Mutlaka sorunlar yaşanacak. Biz de Erkan arkadaşımla birlikte belki de işlerimizden dolayı iç içeyiz ama bir spor kulübünde ikimiz de yeniyiz. Futbol kulübünde yönetici olarak yeni görev alıyoruz. Bizden önceki arkadaşlarla görüşüyoruz. Buradaki personelle görüşüyoruz. Burada basın ile ilgili ne gibi sıkıntılar yaşanmış onları dinliyoruz. Kulübümüzde basın merkezi de oluşturuldu. Özellikle lig başladığınla sürekli iç içe olabileceğimiz bir odamız var. Basınla ilgilenecek ayrıca bir personelimiz de olacak” diye konuştu.

BASINA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ

“Boluspor yönetimi basın mensuplarına yine kapılarını kapatacak mı?

 Biz açıkçası basına biraz daha önem vermeyi düşünüyoruz. Her zaman destekte bulunacağız. Sadece bizim bir şeyler yapmamız değil, gazetecilerin de istekleri olabilir. Onları da değerlendireceğiz. Basından sorumlu olacak arkadaşımız, bu istekleri bizlere iletecek ve biz de gerekeni yapacağız. Gazeteciler kulübe geldiğinde muhatap olacak kimse aramayacak. Sorumlu arkadaşımız onunla her konuda ilgilenecek. Sorunları gazeteciler kendisi çözmek zorunda kalmayacak. Eminim ki basından sorumlu arkadaşımız o sorunları çözecektir.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.