VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YIKIM KARARI ÇIKTI

4 Eylül 2013

Bolu Belediyesi’nin arkasında bulunan Emekli Subaylar Derneği yıkılıyor. Mahkemenin derneğin yıkılması için verdiği yürütmeyi durdurma ...

Bolu Belediyesi’nin arkasında bulunan Emekli Subaylar Derneği yıkılıyor. Mahkemenin derneğin yıkılması için verdiği yürütmeyi durdurma kararı iptal edildi ve yıkım için bir engel kalmadı.

Bolu Kültür Park Yer altı Otoparkı’nın yapımı nedeniyle yıkılmak istenen Bolu Belediyesi arkasındaki 4 dernekten birinde sonuca ulaşıldı. Mahkemeye başvuru neticesinde yürütmeyi durdurma kararı verilen Emekli Subaylar Derneği’nin binası için sorun çözüldü. Mahkeme tarafından yürütmeyi durdurma kararı iptal edilerek, dernek binasının yıkılmasının önündeki engel de kalkmış oldu.

HALKEVİ SIRADA

Şu an hala yargıda olan Halkevi binası ile kapısı mühürlü olarak yıkımı bekliyor. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Elimizin en zayıf olduğu yer Emekli Subaylar Derneğinin olduğu binaydı. Çünkü kendilerine ayrılan yer 10 metrekare, bina da 10 metrekare. Ancak Halkevi’ne ayrılan yer 10 metrekare olmasına rağmen, kullanılan bina 23 metrekare. Dolayısıyla bu karar diğer binalar için de örnek olacaktır” dedi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK

Belediyenin arkasındaki binaların yıkımı konusunda uzlaşma sağlamak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Alaaddin Yılmaz, “Hiçbir uygulamada kimseyi mağdur etmedim. Vicdanen müsterihim. Kimse kabadayılık yapmasın. Bolu’ya kabadayılık yapılmaz” diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • qwerty
    3 Eylül 2013 • 11:00
    18. maddeden milletin anasını ağlattınız
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.