VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜNEL ÇALIŞMALARI BAŞLADI

3 Eylül 2013

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 2012 yılı Ağustos ayında başlanılan ve 2013 yılının Ekim ayı ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 2012 yılı Ağustos ayında başlanılan ve 2013 yılının Ekim ayı içersinde bitirilmesi planlanan Kültür Parkı ve Yeraltı Katlı Otoparkı projesini basın mensuplarına tanıttı.

İlk olarak yayalar ve araçlar için yapımına başlanılan tünelle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Kültür Parkı ve Yeraltı Katlı Otoparkı Projesi bittiği zaman Bolu yeni bir çehreye kavuşacak. Vatandaşlarımız belediye önünden pazaryerine yürüyerek geçilebilecek. Bolu'nun bu projelerle yeni bir kimliğe kavuştuğunu hep birlikte göreceğiz. Bol-Aş'ın batısından Hal Sokak'a inen yerden katlı otoparka kadar olan bölümde 5 metre genişliğinde, 4 metre yüksekliğinde toplamda 50 metre uzunluğunda tünel yapım çalışmalarına başladık. İnşallah ekim ayında da çalışmaları tamamlayıp projeyi vatandaşımızın hizmetine sunacağız" dedi.

BELEDİYE ÖNÜNDEN PAZAR YERİNE

Başkan Yılmaz, projenin başladığı günden bugüne kadar gelinen süreçte Fırka Tepesi'ni kaldırarak büyük bir çevre projesi başlattıklarının altını çizerek, "Bizim çocukluğumuzda ağaçların altına oturup Bolu'yu seyrettiğimiz tepe olan Fırka'yı, proje tamamlandığında yine tepe olarak tanzim edeceğiz ve Bolu'yu seyredebileceğiz. Şu an gelinen nokta itibarıyla önümüzdeki bir ay zarfı içerisinde buradan açılan tünelle belediye önünden pazaryerine geçmiş olacağız. Yani içerisinde 17 tane işyeri de bulunacak olan pasajın içerisinden belediye önüne yürüyerek çıkmış olacağız. Hemen yan tarafında da araçların giriş-çıkış yapabilecekleri bir tünelimiz olacak. İki çalışmayı da aynı zamanlarda başlatıp aynı süre içerisinde bitirmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

3 yorum yapılmış
  • tespitçi geldi hanım
    2 Eylül 2013 • 11:00
    Pazar yerine geçişi sağlayacak tünel bir tane istinat duvarıyla mı yapılacak? Gazetelere bareti takıp poz vermek için dik istinat duvarını tünele başladık de, siz tünel açmasını iyi bilirsiniz. Bay başkan Projeler , etüdler nerede?
  • bolulu
    3 Eylül 2013 • 11:00
    Yazıklar olsun Boluda yapılan hizmetlere görmiyenlere hiçmi utanma yok nasıl yazıyosunuz o yazıları ayıp be gerçi malum O zihniyete ne yapsan yaranamassın...
  • boluspor
    4 Eylül 2013 • 11:00
    adam çalışıyo oyun sana seçimlerde chp döneminde bir iğne ucu kadar birşey yapılmadı boluyaa akparti çalışıyor chp ucuz politikaya devam
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.