VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"DÜŞÜNÜP YAPABİLMİŞ Mİ"

2 Eylül 2013

CHP Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Ceylan’ın adaylık için resmi başvurusunu yaptığı toplantıda, Kültür Park’a ...

CHP Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Ceylan’ın adaylık için resmi başvurusunu yaptığı toplantıda, Kültür Park’a yapılan otoparka harcanan para ile Bolu’ya 15 otopark yapılırdı eleştirisine Başkan Yılmaz yanıt verdi. Yılmaz, “Kendisi 15 tane değil de 5 yıllık dönem içerisinde acaba tek bir araçlık otopark düşünüp yapabilmiş mi?” diye sordu.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Şu anda siyaset arenası hareketleniyor. Değişik siyasi partilerden gerçekten belediye başkanlığına hele çıtası yükselmiş olan bir belediye başkanlığına aday olmak yürek ister. Bu yürekliliği gösteren arkadaşlarımı öncelikle kutluyorum” dedi.

“NEDEN YAPMADIN”

“Kendisi 15 tane değil de 5 yıllık dönem içerisinde acaba tek bir araçlık otopark düşünüp yapabilmiş mi? Eğer bir 5 yıllık dönemde bir araçlık bir otopark yapmayı düşünüp, hayal edip yapamadıysa Türkiye çapında olan, hatta dünya çapında olan bir projeyi hafife almak size yakışmaz. Bolu’nun sahip olduğu bu dev eserlerle en azından Bolulu olarak önce övünelim. Çünkü bunlar benim eserim değil bunlar Bolu’ya mal olmuş eserler. Bu eserlerin Bolu’ya mal olmasında Bolu’da ileri gelen fikir sahiplerinin emeği vardır. Bolu’da çok ciddi bir kadro var. Bunlara saygısızlık olur ve belediye meclis üyelerimiz var. Bunlar CHP’nin ile birlikte onayladığımız projelerdir. Bunlara saygısızlık olur. Her şeyden önce bu kadar insanın iki seferdir Bolu Belediye Başkanlığı’na seçtiği kişiye saygısızlık olur ki ben yanlış anlaşılmıştır diyorum. Bu kadar saygısızlığı Yüksel Bey’in yapacağına inanmadığımı ifade ediyorum.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.