VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇOK SERT SÖZLER...

2 Eylül 2013

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, AK Parti Konya Milletvekili Halil Ürün’e çok ...

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, AK Parti Konya Milletvekili Halil Ürün’e çok sert ifadeler kullandı. Yıkılmaz, Ürün için, “Ne ürünü belli olmayan adam” sözleriyle tepki gösterdi.

Geçtiğimiz hafta Mısır ve Suriye’de yaşanan katliamlar için Belediye Meydanı’nda toplanan grubu polise şikayet ederek gündeme oturan CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, bu kez de AK Parti Konya Milletvekili Halil Ürün için sosyal paylaşım sitesi facebook’taki hesabında çok sert sözler kullandı. Yıkılmaz, “Ne ürünü olduğunu hala çözemediğim AKP Konya vekili Halil ÜRÜN demiş ki, ömrümüz törenlerde mi geçecek. O'na sadece şu parağrafı hatırlatırım; zafer bayramı yok olmuş bir milletin diriliş bayramıdır” dedi.

“BİNLERCE ŞEHİT BU MUTLU GÜN İÇİN ÖMRÜNÜ VERDİ”

Hüseyin Yıkılmaz facebook’ta şu sözlerle Halil Ürün’e tepki gösterdi;

“Ne ürünü olduğunu hala çözemediğim AKP Konya vekili Halil Ürün demiş ki, ‘Ömrümüz törenlerde mi geçecek’ O'na sadece şu paragrafı hatırlatırım. Zafer Bayramı yok olmuş bir milletin diriliş bayramıdır. Yok edilmiş ve ayaklar altına alınmış gururun yeniden var olmasının bayramıdır. Damarlarımızdaki asil Türk kanının şahlanışının bayramıdır. Kefenleri giyip Allah'a kavuşma hayali ile cihad yapanların bayramıdır. Sayın milletvekili çok yoruldunuz ise lütfen siz milletvekilliğini bırakın evinizde oturun. Sizi seçen bu cumhur, oraya yorulmasını bilmeyen ve damarlarında asil kan dolaşan birini gönderir. Siz ‘Ömrünüz boyunca bunları mı yapacağız’ diyerek serzenişte bulunurken, binlerce şehit bu mutlu gün için ömrünü verdi, canını verdi, geleceğini verdi. Lütfen onların kemiklerini daha fazla sızlatmayalım”

1 yorum yapılmış
  • zeynep
    27 Nisan 2019 • 08:01
    bi bok anlamadım
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.