VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BARIŞ ÇUBUĞUNU UZATTI

2 Eylül 2013

Bolu siyasetinde görmeye alışık olmadığımız görüntüler yaşanamaya başladı. AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, CHP’li yeni ...

Bolu siyasetinde görmeye alışık olmadığımız görüntüler yaşanamaya başladı. AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, CHP’li yeni yönetimlerini kutladı. Ercoşkun, "Bende bu süreçte kendi özel işlerim nedeniyle Bolu’da olamadığımdan geç kalmış bir mesajda olsa öncelikle Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz’I ve CHP İl Başkanı Kazım Karsu’yu tebrik ediyorum" dedi.

Ali Ercoşkun, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kazım Karsu ve Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz’ı tebrik eden Milletvekili Ercoşkun, iktidarıyla, muhalefetiyle hep birlik Bolu’ya hayırlı hizmetler yapma temennisinde bulundu.

İYİ NİYETLERDE BULUNDU

Ak Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, “Cumhuriyet Halk Partisi Bolu teşkilatlarında kendi içerisinde, kendi iç dinamikleri vesilesi ile bir kongre süreci yaşandı. Bende bu süreçte kendi özel işlerim nedeniyle Bolu’da olamadığımdan geç kalmış bir mesajda olsa öncelikle Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz’I ve CHP İl Başkanı Kazım Karsu’yu tebrik ediyorum. İnşallah Bolu siyasetinde kendi partilerini en iyi şekilde temsil ederler. Hep birlikte, iktidarı ile muhalefeti ile Bolu’nun geleceğine katkıda bulunmaya çalışırız. Dolayısı ile yeni başlangıçlar hep iyi niyetlere ifade edilir. İnşallah hem kendi partilerinin, hem de Bolu’nun gelişimine katkıda bulunmalarını temenni ederim” ifadelerine yer verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.