VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİBER GAZIYLA SOYGUNA

2 Eylül 2013

Bolu’da jandarmanın takibi sonrasında akıl almaz bir hırsızlık olayı çözüldü. Yakalanan araçta biber gazı bile ...

Bolu’da jandarmanın takibi sonrasında akıl almaz bir hırsızlık olayı çözüldü. Yakalanan araçta biber gazı bile çıktı. Şahıslardan biri ormanlık alandan kaçarak gözden kayboldu.

Olay, dün gece saatlerinde Abant kavşağı mevkiinde bulunan bir dinlenme tesisinde meydana geldi. Devriye gezen jandarma ekipleri tesiste şüphelendikleri bir kişiyi takibe aldı. Takip edildiği anlayan kişi, jandarmayı fark ettikten sonra otomobile binerek Bolu Dağı istikametine doğru hızla kaçmaya başladı. D-100 Karayolu'nda yaşanan kovalamacanın ardından içerisinde iki kişinin bulunduğu 34 HDE 33 plakalı otomobil önü kesilerek durduruldu. Araçtan inen iki kişi ormanlık alana doğru kaçarken ekiplerde peşlerine düştü. Kaçan iki kişiden 23 yaşındaki Ömer G. yakalanırken, Ahmet Erhan O.'nun yakalanması için çalışma başlatıldı. Otomobilde yapılan aramada 15 laptop, bir fotoğraf makinası ve biber gazı ele geçirildi.

FARKLI KİMLİKLE ÇIKTI

Şüphelilerin İzmir'den kiraladıkları ve takip edilmemek için uydu takip cihazını söktükleri araçla yola çıkarak dinlenme tesislerine girip araçlardaki ve otobüslerdeki laptop ve fotoğraf makinelerini çaldıkları tespit edildi. Ayrıca otomobilde şüphelilere ait farklı isimlere düzenlenmiş çok sayıda sahte kimlik ele geçirildi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.