VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TEK ÜLKÜMÜZ 'YURTTA BARIŞ DÜNYADA BARIŞTIR'

2 Eylül 2013

CHP Bolu Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde tüm insanlığı bir ...

CHP Bolu Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde tüm insanlığı bir kez daha barışa şans vermeye davet etti.

Kalabalık bir partili gurubu eşliğinde bankalar önünde basın mensuplarına açıklama yapan Işın, “Savaş insanlığı mahveden kötülüklerin en önemlisidir. Savaş milletlerin varlığını yok eder, en güzel ülkelerin ziyan olmasına sebep olur. En iyi insanları yok eder ve kötülükleri yüceltir. Bir ülkeye her türlü karışıklığı, anarşiyi ve yozlaşmayı getirir” dedi.

“TEK ÜLKÜMÜZ "YURTTA BARIŞ DÜNYADA BARIŞTIR"

Zuhal Işın sözlerini şu şekilde sonlandırdı;

“Türkiye, uluslararası camianın saygın ve ağırlıklı bir üyesi konumundan, egemen güçlerin bölgedeki maşası durumuna süratle sürüklenmektedir. Bu gidişe dur denilmesi lazımdır. Türk halkı savaş istememektedir. Türk halkı, tüm sorunların barış içinde çözülmesini istemektedir. Bölgemizin ve dünyanın, özellikle ülkemizin gerginliklere ihtiyacı yoktur! Türkiye'nin ihtiyacı, hukukun üstünlüğüne, adalete, demokrasiye ve özgürlüğe dayalı tam bir iç ve dış barıştır. Bu, ne savaş çığırtkanlığıyla ne de Silivri zihniyetti mahkemeler ile sağlanabilir. Gerçek bir barış, ortak aklın yaygın bir ulusal uzlaşı içinde oluşturacağı birlik ve beraberlik ile sağlanır. CHP, bunu gerçekleştirebilmek için kararlılıkla ve tüm gücüyle çalışacaktır.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.