VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YÜREKLERİ DAĞLAYAN KAZA

30 Ağustos 2013

Bolu’da bir otomobilin TIR’a arkadan çarpması sonrasında, otomobil TIR’ın altında kalırken, araçta bulunan çocukların oyuncak ...

Bolu’da bir otomobilin TIR’a arkadan çarpması sonrasında, otomobil TIR’ın altında kalırken, araçta bulunan çocukların oyuncak bebekleri etrafa saçıldı. 

Edinilen bilgiye göre, kaza TEM Otoyolu’nun Gerede mevkiinde meydana geldi. İstanbul’dan Ankara’ya giden Özay Polat idaresindeki 38 YT 916 plakalı tekstil malzemesi yüklü TIR sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında ilk önce sol bankete çıktı. Daha sonra sürücü Özay Polat direksiyonu toparlamak isterken arkadan gelen ve içinde 8 kişinin bulunduğu Ruşan Zengin yönetimindeki 54 TP 551 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kaza sonrasında otomobil TIR’ın altında kalırken, otomobilde bulunan Bekir Zengin (64) ve Arzu Zengin (56) olay yerinde hayatını kaybetti. TIR’ın sürücüsü Özay Polat, otomobil sürücüsü Ruşan Zengin, ve otomobilde bulunan Emine Zengin, (36), Ahmet Zengin (11), Elif Zengin (14) Neslihan Zengin (3) ve Enes Zengin (1) yaralandı. Yaralılar Bolu ve Gerede’de bulunan hastanelerde tedavi altına alındı.

TIR’ın altında kalan otomobilden çıkan oyuncak bebekler jandarma ve sağlık ekiplerine duygu dolu anlar yaşattı. Araçta bulunan 1 ve 3 yaşındaki iki bebeğin sağlk durumlarının ciddiyetini koruduğu ifade edildi.  

 Kaza sonrasında ulaşım tek şeritten verilirken, savcının incelemelerinin ardından cenazeler morga kaldırıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.