VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BÖYLE TOPLANTI GÖRÜLMEDİ!

30 Ağustos 2013

Ak Parti Bolu İl Teşkilatı, yerel seçimlere yaklaşık 7 ay kala düğmeye basarak ilçelerin son ...

Ak Parti Bolu İl Teşkilatı, yerel seçimlere yaklaşık 7 ay kala düğmeye basarak ilçelerin son durumunu değerlendirmek üzere bir araya geldi. Milletvekilleri ve ilçe belediye başkanlarının katıldığı toplantı tam 15 saat sürdü.

 

Yerel seçimler için zaman daralırken, Ak Parti Bolu İl Teşkilatı ilçeler için düğmeye bastı. İl Başkanı Ömer Sayın, Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İl Genel Meclis üyeleri ve ilçelerden sorumlu il yöneticileriyle birlikte tam 15 saat süren toplantı yaparak ilçelerin durumunu değerlendirdi. Gerçekleştirilen toplantıların tamamen teşkilat içi bir çalışma olduğunu ve toplantıda ilçelerin son durumlarını, geçmişteki durumlarını ve gelecekte neler planlandığını konuştuklarını belirten İl Başkanı Ömer Sayın, “Kesinlikle bir aday belirleme ya da ‘şu olsun, bu olmasın’ durumu konuşulmadı. Tamamıyla ilkesel bir toplantı olup, önümüzdeki sürecin iyi yönetilmesine yönelik bir toplantıydı. Gayet verimli geçti” şeklinde konuştu.

 

8 İLÇE GÖZDEN GEÇİRİLDİ

 

Çeşitli spekülasyonlara yol açmamak ve kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla toplantının detaylarını paylaşan İl Başkanı Ömer Sayın, “Yerel seçimlere doğru çok az bir süre kaldı. Hızla yerel seçimlere doğru yaklaşıyoruz. Ülkemizin ve bölgemizin içinde bulunduğu kritik konjonktür dolayısıyla yerel seçimler bizim için çok daha da büyük bir önem taşıyor. Bu yerel seçimlere hazırlık maksadıyla ilçelerin son durumlarını, geçmişteki durumlarını ve gelecekte neler planlandığını ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, il genel meclis üyelerimiz ile istişare ettik. Toplantımız yaklaşık 14 buçuk saat sürdü. 8 ilçemizin durumunu gözden geçirdik ve bundan sonraki süreci nasıl idare edeceğimizi masaya yatırdık” diye konuştu.

“ADAY BELİRLEME TOPLANTISI DEĞİL”

Toplantının çok verimli geçtiğini ve çok önemli değerlendirmelerde bulunduklarını belirten Sayın, “Süreç yönetimi ile ilgili bazı prensip kararlar aldık. Bu bir teşkilat içi çalışmaydı. Kesinlikle bir aday belirleme ya da ‘şu olsun, bu olmasın’ durumu konuşulmadı. Tamamıyla ilkesel bir toplantı olup, önümüzdeki sürecin iyi yönetilmesine yönelik bir toplantıydı. Hem bizim açımızdan hem de ilçeler açısından çok iyi bir çalışma oldu ve bundan sonra da bu çalışmalar aralıklarla devam edecek” ifadelerini kullandı.

“SEÇİMDEN BAŞARIYLA ÇIKMALIYIZ”

“Adaylıkla ilgili bir takvim yayınlanmadı” diyen İl Başkanı Ömer Sayın, sürece ilişkin yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz genişletilmiş il başkanları toplantısında bununla ilgili hiçbir şey konuşulmadı fakat eylül ayındaki toplantıda açıklanacağını düşünüyorum. Durum somut bir hale geldikten sonra bizlerde Ak Partimizin tüm ilçelerimizde ve beldelerimizde başarıyla bu seçimden çıkması için, belediye başkanlıklarını ve il genel meclis üyeliklerini kazanması için çalışmalarımızı bundan sonrada devam ettireceğiz” dedi.

BOLU MERKEZ SONA BIRAKILDI

Toplantıda Bolu merkezine yönelik çalışmaları dar bir zaman dilimine sığdırmamak için daha sonraya bıraktıklarını vurgulayan Sayın, şöyle konuştu;

  “Gerçekleştirdiğimiz toplantılarda her ilçemizi bir buçuk saat dilimleri arasında değerlendirdik. Merkezi bu şekilde değerlendirmemiz mümkün değil. Daha geniş bir zamanda sağlıklı değerlendirme yapmak için merkezi sona bıraktık.”

YAŞAR ÇELİK İDDİALARINA YANIT

  Son günlerde Bolu kamuoyunda Ak Parti’den aday adayı olacağı iddia edilen hayırsever işadamı Yaşar Çelik hakkında çıkan dedikodulara da yanıt veren Ömer Sayın, “Ben 17 yaşımda Yaşar Çelik’in yanında çalışmaya başladım ve yaklaşık 14 yıl gibi bir süre birlikte çalıştık. Zaman geldi patronum oldu, zaman geldi dostum oldu. Zaman geldi hamim oldu. 1985’den başlayarak Yeniçağa’ya çok çeşitli hayırları, eserleri olan bir insan. Tabii yaş olarak da Yaşar Çelik 87 yaşındadır. Yani bir hayli uzun bir yılı geride bıraktı. Allah uzun ömürler versin. Çünkü çevresine faydalı bir insandır. Dünyada kalması Yeniçağa için, Bolu için faydalıdır. Ancak Ak Parti siyaset algılamasına baktığımız zaman, hayırseverliği ile işadamlığı ile temayül etmiş bir adamın böyle bir saatten sonra siyasete atılması bence doğru bir yaklaşım olmaz. Bu konu ile ilgili çeşitli duyumlar dışında somut olarak hiçbir bilgi almadım ve her hangi bir görüşme de olmadı. Bizzat Yaşar Çelik’ten böyle bir talep gelirse oturur konuşuruz fakat ben böyle bir şey olacağını tahmin etmiyorum kesinlikle. O bizim hayırseverimiz, siyasetçimiz değil” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.