VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA KOMANDOLAR AYAKTA ALKIŞLANDI!

30 Ağustos 2013

Bolu’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’na katılan 2’nci Komando Tugay Komutanlığı’nda görevli askerlerin özel kıyafetleriyle yaptığı ...

Bolu’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’na katılan 2’nci Komando Tugay Komutanlığı’nda görevli askerlerin özel kıyafetleriyle yaptığı tören geçişine vatandaşlar alkışlarla karşılık verdi.

 

Yurdun dört bir yanında çeşitli etkinliklerle kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Bolu’da da coşkuyla kutlandı. Belediye Meydanı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törene Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu 2’nci Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, askerler, vatandaşlar ve çocuklar katıldı. Askeri araca binen protokol üyeleri askerlerin ve halkın bayramını kutladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinde en dikkat çeken komandolar oldu. Özel kamuflajları ve yüzlerindeki boyalarla yürüyüşe geçen askerlere vatandaşlar ayakta alkışlayarak karşılık verdi. Ellerinde silahları ve yüzleri boyalı komandoların yanında törene katılan keskin nişancılar da büyük ilgi gördü.

  7’den 70’e herkesin büyük ilgi gösterdiği törenlerde çocuklar da ellerinde Türk bayraklarıyla bayramı kutladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.