VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEPREME NİYET, VATANDAŞA KISMET

30 Ağustos 2013

  Bolu Valisi İbrahim Özçimen geçtiğimiz günlerde makamına tekerlekli sandalyesi ile gelerek konteynır ev isteyen Ekrem ...

Bolu Valisi İbrahim Özçimen geçtiğimiz günlerde makamına tekerlekli sandalyesi ile gelerek konteynır ev isteyen Ekrem Mutlu'ya verdiği sözü yerine getirdi. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, olası depremler için bekletilen konteynır evlerden birini Mutlu ailesinin bahçesine yerleştirdi.

Yolçatı Köyü'nde oturan yürüme engelli Ekrem Mutlu, annesi Rahime Mutlu ile birlikte geçtiğimiz günlerde Vali İbrahim Özçimen'i makamında ziyaret ederek isteklerde bulunmuştu. Ekrem Mutlu yaşadıkları evin çok eski olduğunu ifade etmiş ve Vali Özçimen'den evlerinin tadilatının yapılmasını veya bir konteynır ev temin edilmesini istemişti.

Bunun üzerine Vali İbrahim Özçimen, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Hasan Erdoğan'a Ekrem Mutlu'nun talebinin yerine getirilmesi yönünde talimat vermişti. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Salı günü Mutlu ailesinin Yolçatı Köyü'nde bulunan evlerinin bahçesine talep ettiği konteynır ev kurularak, aileye teslim edildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.