VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POLİSTEN JET BASKIN

30 Ağustos 2013

CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz’ın kendine ait tekel bayisinde sattığı alkollü içeceklerin reklamını facebook’da ...

CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz’ın kendine ait tekel bayisinde sattığı alkollü içeceklerin reklamını facebook’da yaptığı haberi ww.ajans6.com isimli internet sitesinde yayınlanınca polis Yıkılmaz’ın işyerine jet baskın düzenledi. 3 ay önce çıkan bir yasaya göre içkinin reklamını yapmak yasak. Yıkılmaz, Facebook’taki resimlerin 1 yıl öncesinde ait olduğunu söyledi.

Aktaş Mahallesi’nde tekel bayisi bulunan CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz’ın tekel ürünlerini sosyal medyada reklamını yaptığını haber yapan internet sitesi polisi harekete geçirdi.

FACEBOK’TAN TEPKİ GÖSTERDİ

Bolu polisi dün gece saat 23:00’da Hüseyin Yıkılmaz’ın işyerine giderek inceleme yaptı. İşyerinde bulunan bilgisayarlarda inceleme yapan polis ekipleri daha sonra işyerinden ayrıldılar. Yıkılmaz tepkisini sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan verdi. Yıkılmaz, “An itibarı ile yandaş ihbarını jet hızıyla değerlendiren emniyet şu an dükkanımda. Üç ay önce çıkmış yasa için 1 yıl önceki şirketimin facebook sayfasını abilerine ihbar eden, yandaşlar emellerine ulaşamaz. Buradayım hodri meydan!” sözlerini takipçileriyle paylaştı.

YENİ YASAYA GÖRE REKLAM YASAK

3 ay önce kabul edilen yasaya göre içkinin her türlü reklamını yapmak yasak. İşte yasanın ilgili maddesi “MADDE 6 – Alkollü içkilerin her ne surette olursa olsun reklamı ve tüketicilere yönelik tanıtımı yapılamaz." Cezaya uymayanlar için idari para cezası kesilebilir. Hüseyin Yıkılmazın sahibi olduğu iddia edilen "Dem Tekel Bayi" ile ilgili bir işlem yapılıp yapılmayacağı ise önümüzde ki günlerde belli olacak.

2 yorum yapılmış
  • Selcuk Kınay
    29 Ağustos 2013 • 11:00
    Ajans 6 AKpartili Arkadaşların Kurup Yönettikleri Bir Site Siyasi Olarak Edindikleri Bilgileri Siyaseten Yürürlüğe Sokmaları Zor Olduğu İçin Haber Sitesi Üzerinden Vururyorlarr.Çok Basitleşti Artık Bu İşler Tarafsız Basın ve Haber Organı Fazla Kalmadı
  • turuncu
    29 Ağustos 2013 • 11:00
    yaparlar abi çok önemli hizmet veriyorlarya insanlığa
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.