VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GEREDE'NİN 18 YENİ GİRİŞİMCİSİ OLDU

29 Ağustos 2013

KOSGEB'in "Girişimcilik Destek Programı" kapsamında açtığı kursa katılan 18 kişi sertifikalarını aldı. Gerede Belediye Başkanı ...

KOSGEB'in "Girişimcilik Destek Programı" kapsamında açtığı kursa katılan 18 kişi sertifikalarını aldı. Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın aldıkları eğitimle KOSGEB'in desteklerinden yararlanacak olan girişimcileri tebrik etti.

KOSGEB'in Girişimcilik Destek Programı kapsamında KOSGEB ve Gerede Belediyesi işbirliğinde düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi programını başarıyla tamamlayan girişimciler sertifikalarını törenle aldı. Programa katılan 18 kişi sertifika almaya hak kazandı. Gerede Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen törene Belediye Başkanı Ömer Baygın, KOSGEB yetkilileri ve eğitim programını tamamlayan girişimciler katıldılar.

Ömer Baygın yaptığı konuşmada, "Kurs sayesinde umarım katılımcıların her biri kendi işlerinin sahibi olurlar. Yapacağınız projelerle birçok kişiyi de iş sahibi yaparsınız. Aldığınız eğitimlerle sizlerin girişimcilik konusunda fikirlerinizi geliştirme imkanı sağladığınızı düşünüyorum. Siz bu kurslara gelmeden de işyerlerinizi açabilirsiniz o serbest ama KOSGEB'in desteklerinin bir kısmından yararlanabilmeniz için bu kurslara gelmek şart. Sizler aldığınız bu belgeler ile projelerinizi sunarak KOSGEB'in desteklerinden yararlanabileceksiniz. Kursa katılan tüm kursiyerlerimizi, KOSGEB yetkililerini ve eğitmenlerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.