VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KUTSAL TOPRAKLARA GİTMEDEN ÖNCE AŞI YAPILDI

28 Ağustos 2013

Kutsal topraklara gidecek olan hacı adaylarına hastalıklara karşı aşı yapıldı. Hacı adaylarının kutsal topraklarda hac ibadetini ...

Kutsal topraklara gidecek olan hacı adaylarına hastalıklara karşı aşı yapıldı.

Hacı adaylarının kutsal topraklarda hac ibadetini yerine getirirken sağlık sorunu yaşamamaları için Bolu Müftülüğü'nde aşı oldular. Hacı adaylarına seslenen İl Müftüsü Mehmet Şahin, "Allah’ın davetini almış kişiler" diye konuşmasına başlayarak, "Henüz davete icap etmemiş olsanız bile şu anda Hac’ın toplantılarla ayrı bir güzellikleri olduğunu görüyorsunuz. Hac ibadetimizin en temel taşı sağlıktır" dedi.

Aşıları yapılıp, kutsal topraklara bir an önce gitme heyecanında olan hacı adaylarına hacda karşılaşacakları sağlık sorunları ve bu sorunlara karşı alınacak önlemlerle ilgili, Bolu Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından konferans verilip broşür dağıtıldı. Uzman Doktor Ayşe Okay vermiş olduğu konferansta bulaşıcı hastalıklara karşı dikkatli olunması, sağlıklı beslenmenin ihmal edilmemesi gerektiğine dikkat çekerek hacı adaylarından kronik hastalıkları bulunanların mutlaka kontrollerini yaptırmalarını ve sürekli kullandıkları ilaçlarını yanlarında bulundurmalarını tavsiye etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.