VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KADIN DOĞUM HASTANESİ'NİN ADI KALDI

28 Ağustos 2013

İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi branş hastanesi olmaktan çıkarılarak, hastanede 2 Eylül'den itibaren ...

İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi branş hastanesi olmaktan çıkarılarak, hastanede 2 Eylül'den itibaren dahiliye, genel cerrahi, kulak burun boğaz, göz hastalıkları, ortopedi ve enfeksiyon hastalıkları klinikleri açılacak. Bolu'da, Köroğlu ve İzzet Baysal ünitelerinin olmasına rağmen kentte bir tane bulunan branş hastanesinin "ulaşılabilir" olması nedeniyle birçok kliniğin açılması, özel hastane ile rekabete girildiği yorumlarını oluşturdu.

Bolu Kamu Hastaneleri Birliği'nin aldığı kararla 2 Eylül'den itibaren İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde dahiliye, genel cerrahi, kulak burun boğaz, göz hastalıkları, ortopedi ve enfeksiyon hastalıkları klinikleri açılacak. Kentte bulunan tek branş hastanesi olan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde farklı kliniklerini açılması hemen karşısında bulunan özel hastane ile rekabete girdiği yorumlarını doğurdu.

Bolu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Özmen yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"02.09.2013 tarihinden itibaren kurumumuz İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ünitesinde Dahiliye Kliniği, Genel Cerrahi Kliniği, Kulak Burun Boğaz Kliniği, Göz Hastalıkları Kliniği, Ortopedi Kliniği ve Enfeksiyon Hastalıkları Kliniği hizmet vermeye başlayacaktır. Ulaşılabilirlik açısından ünitemizde bu klinikler açılarak Kadın Doğum Ünitesine yakın yerleşim yerlerinde ikamet eden vatandaşlarımızın daha kolay hizmet almaları hedeflenmektedir. Vatandaşlarımıza etkili ve verimli hizmet vermek adına klinik hizmetlerimizi arttırmak istiyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızın uzman hekimlerimize hemen ulaşabilmesi, tahlil ve tetkiklerinin hemen yapılabilmesi vermiş olduğumuz sağlık hizmeti adına önemlidir"

1 yorum yapılmış
  • metin yaren
    27 Ağustos 2013 • 11:00
    Helal olsun. Hizmet bu. Yaşasın Devlet ve yaşasın rekabet. İnsanımız kazanacak. Helal olsun yetkililere
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.