VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MONA LİSA BOLU CEZAEVİ'NDE

28 Ağustos 2013

Bolu Bağışçılar Vakfı'nın katkılarıyla Bolu T Tipi Cezaevi'nde resim ve heykel atölyesi açıldı. Atölyede, Leonardo ...

Bolu Bağışçılar Vakfı'nın katkılarıyla Bolu T Tipi Cezaevi'nde resim ve heykel atölyesi açıldı. Atölyede, Leonardo da Vinci'nin Mona Lisa tablosunun taklidi dikkat çekti.

Resim ve heykel atölyesi açılmasına vesile olan Bolu Bağışçılar Vakfı, yapılan çalışmaların ve atölyenin yerinde görülmesi için cezaevi yetkililerince davet edildi. Vakıf Yönetim Kurulu üyesi Erdal Yıldırım ve Genel Sekreter Öznur Akkaya, Cezaevi Müdür Vekili Fatih Sertaç Çelik eşliğinde atölye çalışmalarını incelerken, diğer yandan da cezaevi hakkında bilgiler aldı. Heykel, resim ve birçok el sanatları alanlarında ortaya çıkan değerli çalışmalar gözlemlenirken, Leonardo da Vinci'nin Mona Lisa tablosunun taklidi ve birçok resim beğeni topladı. Yıldırım ve Akkaya ayrıca bağlama, satranç kursları ve spor salonları, kütüphane gibi etkinlik alanlarını gezerek, bilgiler aldı.

Bolu Bağışçılar Vakfı olarak her zaman desteklerinin devam edeceğini belirten Erdal Yıldırım, şehir merkezinde bir sergi açılması gündeme gelirse yine destek sağlayacaklarını belirtti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.