VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GEREDELİ RAHMAN MADEN TV 2000 İLE YOLLARINI AYIRDI

28 Ağustos 2013

Geredeli Rahman Maden, geçtiğimiz hafta TV 2000 ile yollarını ayırdı. Maden’in, müzikal yayın hayatına Vatan ...

Geredeli Rahman Maden, geçtiğimiz hafta TV 2000 ile yollarını ayırdı. Maden’in, müzikal yayın hayatına Vatan TV veya Ekin TV’de devam etmesi bekleniyor.

Yaklaşık 2 aydır Cuma günleri, ekranlarda izleyicileriyle buluşan Geredeli Rahman Maden, TV 2000 ile yollarını ayırdı. Cuma akşamları, TV 2000 ekranlarında yayınlanan "Dolu Dolu Çiftetelli" programı sunucusu Maden, geçtiğimiz hafta son programını gerçekleştirdi. Her hafta farklı bir tempo ile giriş kaydeden başarılı sunucu, kendi isteğiyle sözleşmesini feshetti. Gerede’den birçok sanatçıyı programında ağırlayan Maden’in, TV kanallarıyla görüşmelerinin devam ettiği öğrenildi.

TV kanallarının müzik programlarında konuk olarak ağırlanan Maden’in, TV 2000’de başladığı programı sonlandırmasını takiben, Vatan TV veya Ekin TV’de eğlence programlarına devam edeceği düşünülüyor. Kendisine ait parçaları ile hayran kitlesine ulaşan Maden’in, anlaşma sağlayacağı tv kanalında, kendisine ait programda "Pınarın Başında" veya "Şu Bolu’nun Kızları" parçasıyla giriş yaparak, yöre kültürünü tanıtmaya devam edeceği bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.