VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

NİTELİKLİ ELAMAN BULAMAMAKTAN YAKINDI

27 Ağustos 2013

  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, nitelikli elaman bulunamamasının sektörün kanayan yarası olduğunu belirterek, ...

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, nitelikli elaman bulunamamasının sektörün kanayan yarası olduğunu belirterek, konuyu TOBB Konseyi'ne taşıyacağını söyledi.

Türker Ateş, geçtiğimiz günlerde Organize Sanayi Bölgesi'nde yaptığı üye ziyaretlerinin ardından bu kez de sırasıyla döküm endüstrisinde faaliyet gösteren Zengin Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Zengin'i ve Acarsoy Gıda firmasında firma sahipleri Mustafa ve Murat Acar'ı ziyaret ederek firmaların çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Sonrasında ise geçtiğimiz gün açılışı yapılan Sem-Arslan Yapı Malzemeleri firmasını ziyaret eden Türker Ateş, firma sahipleri Murat ve Mustafa İlyas Semercioğlu'nu tebrik etti.

Başkan Türker Ateş, ziyaretlerinde yanı sıra oda yönetim kurulunun gündemindeki konular hakkında da firma temsilcilerine kısa bilgiler verdi. Fırsat buldukları bütün zamanları üyelerini ziyaret ederek geçirdiklerini belirten Türker Ateş, oda yönetiminin, üye tabanıyla yakın diyalog içinde olmasının, mesleki ve sektörel sorunların çözümünde önemine dikkat çekti. Özellikle, günümüzde reel sektörün kanayan yarası haline gelen nitelikli eleman bulma sıkıntısının hemen her sektöre yayıldığını vurgulayan Ateş, başta TOBB Konseyi olmak üzere gerekli bütün platformlarda bu konuyu gündeme getirerek kalıcı bir çözüm arayışı içine gireceklerini sözlerine ekledi.

1 yorum yapılmış
  • mustafa bingöl
    26 Ağustos 2013 • 11:00
    BEYLEEEER nitelikli elemen asgari ücretle adam, çalıştırmakla günde 14 saat adam çalıştırmakla ve verdiğiniz üç kuruşu milletin boğazına dizmekle BULUNMAAAAAZ ben sanaide esnafım yıllarca değişik işlerde ve değişik fabrikalarda çalıştım ve herzaman şunu gördüm ADAM ÇOK NASILSA biri gider biri gelir MANTIĞIYLA hareket ederseniz daha çoook eleman ararsınız he şunuda söyleyeyim NİTELİKLİ ELEMAN dan kastınız hiç bir işe yaramaz ama elinde diplomasıyla ortalarda dolaşan sa O BAŞKA tabi.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.