VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SÜRÜCÜSÜ UYUYAN KAMYON TIR’A GİRDİ

26 Ağustos 2013

Yeniçağa’da, sürücüsünün uyduğu kamyon TIR’a arkadan çarptı. TIR ile kamyon birbirine girerken, yaralı kamyon sürücüsü ...

Yeniçağa’da, sürücüsünün uyduğu kamyon TIR’a arkadan çarptı. TIR ile kamyon birbirine girerken, yaralı kamyon sürücüsü uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan kamyon sürücüsü tedavi altına alındı.

Gece, D-100 Karayolu Yeniçağa mevkiinde meydana geldi. İstanbul istikametine gitmekte olan Yunus Kocaarslan yönetimindeki 67 VE 355 plakalı kamyon Süleyman Solak yönetimindeki 06 NE 122 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Hızla TIR’a çarpan kamyonun sürücüsü araçta sıkıştı.

İtfaiyenin kaza kırım ekibi ve 112 Acil Servis ekipleri, Yunus Kocaarslan'ı sıkıştığı yerden çıkarabilmek için çalıştı. Kamyonun kapısı ve kapının yanında bulunan saclar kesilirken, sürücü bir türlü çıkarılmadı. Kamyon TIR yardımıyla çıkarılmaya çalışıldı. Bunda da başarılı olunamayınca dozer ile TIR çekilmeye çalışıldı. Ancak bağlanan zincir iki defa koptu. Bunun üzerine dozerin kepçesi ile kamyon yerinden kaydırıldı. Kamyon sürücüsü yerinden çıkarılarak Köroğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yunus Kocaarslan hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti.

Kazayı gören bir sürücü, kamyon sürücüsünü uyuduğunu belirterek, sürücüyü uyandırmak için kornaya basıp, selektör yaptığını söyledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.