VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KÜÇÜK KAPLICA TESİSLERİ YIKILIYOR

25 Ağustos 2013

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Karacasu’da bulunan İl Özel İdaresi’ne ait Küçük Kaplıca Tesisleri'nin yıkılacağını söyledi.

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Karacasu’da bulunan İl Özel İdaresi’ne ait Küçük Kaplıca Tesisleri'nin yıkılacağını söyledi. Özçimen, “Bir restoran, dubleks odalar, otel ve tarihi bir hamamdan oluşan Küçük Kaplıca’da, tarihi hamam aslına uygun restore edildikten sonra Bolulu vatandaşların isteğine doğrultusunda günü birlik bir tesis yapılacak” dedi.

 

170 odalı bu tesisim yanı sıra, küçük kaplıcanın hemen karşısında bulunan araziye de 5 yıldızlı tesis yapılacak.  

“ŞARTNAMEYİ HAZIRLAYIP, İHALEYE ÇIKACAĞIZ”

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, “Uzun zamandır ilimizde termal turizmle ilgili konuşmalar, planlar, projeler yapılıyor. Belli bir ilerleme de var ama daha çok şey isteniyor. Küçük Kaplıca’nın olduğu yerde bizim bir lokantamız, otelimiz, tarihi hamamımız ve dublekslerimiz var. Bunlar tamamen yıkılacak sadece tarihi hamam kalacak. Günü birlik tesis yapacağız çünkü Bolulu vatandaşlar onu istiyorlar. Onun dışında da bir 5 yıldızlı otel yapacağız. Böylece hem vatandaşın isteği olacak hem de 5 yıldızlı otel yapılacak. Bununla ilgili olarak bayağı mesafe aldık. Aldık şartname hazırlama aşamasındayız. Önümüzdeki haftalarda şartnameyi hazırlar, ihaleye çıkarız diye bekliyoruz” diye konuştu.

 

İKİNCİ BİR 5 YILDIZLI OTEL…

“Bunun dışında Kaplıca’nın karşısında bir 127 dönüm arazimiz var. Orada da projeyi beğendik. Avam projeyi. Şartname hazırlama aşamasındayız. Şartnameyi hazırlayıp ihale gününü belirleyip, ihaleye çıkacağız. Bunlar bir-iki ay içerisinde tamamlanmış olacak.”

www.koroglugazetesi.com

4 yorum yapılmış
  • savas
    27 Ağustos 2013 • 11:00
    evet guzel bı projeye benzıyor yıkın kucuk kaplıcayı avm ve otel yapın kaplıcanın suyunu otele verın vatandas ne yaparsa yapsın evet karacasuya avm sart otelın yanında ıyı olur super bı fıkır
  • nalberberolu
    23 Ocak 2017 • 10:54
    Bir örneği daha olmayan dubleksleri yıkın, üst üste katlar çıkın ki apartman dairelerinden bir farkı kalmasın, Kaplıca öyle yapılmaz
  • FarukAKYZ
    7 Ağustos 2017 • 03:49
    Merhaba Bolu Kaplıca Küçük! "Ne Güzel Projeye Benziyor Yıkın Küçük Kaplıcayı Alışveriş Merkezi ve Dubleks Oda Yapın. Kaplıcanın Suyunu Otele Verin Vatandaş Ne Yaparsa Yapsın EVET! Yanında İyi olur." Süper fıkır! Konya'da Yaşıyorum şuan :) Eylül'de Bolu'da Gelirim Artık :) GÖRÜŞMEK ÜZERE!!
  • Ohsefanzolsun
    4 Ağustos 2021 • 00:50
    Tabiki heryeri betonlaştırdınız bir burası kalmıştı orayıda siz halledersiniz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.