VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

UZUN, İNCE İNCE GELİYOR

25 Ağustos 2013

HAS Parti eski İl Başkanı ve daha sonradan AK Parti’ye katılan Abdullah Uzun, yerel seçimler ...

HAS Parti eski İl Başkanı ve daha sonradan AK Parti’ye katılan Abdullah Uzun, yerel seçimler öncesinde AK Parti’den aday adayı olabileceğinin sinyalini verdi. Uzun, “Belediye Başkanlığı aday adaylığı noktasında AK parti teşkilatı içinden özellikle halkımızdan Bolu kamuoyundan böyle talepler geldi. Bu benim için onur verici bir şey” dedi.

Köroğlu Televizyonu’ndan Arzu Sarı’ya konuşan Abdullah Uzun çarpıcı sözlere imza attı. Uzun, “Bu Ramazan ayı içerisinde ve Ramazan öncesinde bu konuyla alakalı yani AK Parti’den belediye başkanlığı aday adaylığı noktasında AK parti teşkilatı içinden özellikle halkımızdan Bolu kamuoyundan böyle talepler geldi. Bu benim için onur verici bir şey. Kamuoyunun insanların halkın gelip ‘Sizi aday adayı olarak görmek istiyoruz’ demeleri güzel bir şey. Bunun için hamd ediyorum, halkımıza da teşekkür ediyorum” DEDİ.

“İKİ HAFTA İÇİNDE KARARIMI VERECEĞİM”

“Bir iki gündür de gazetelerde özellikle bu konuyla ilgili çeşitli haberler çıktı. Nihayetinde ben tek başıma bir makama hiçbir zaman talepte bulunmadım. Bir şey olmak için mücadele etmedim. Ama bir görev evrilirse de hiçbir zaman bu görevden kaçmadım. Eğer ki halkın bu talebi karşısında benim bir kararım olacaksa aday adaylığım noktasında öncelikle ben bunu Bolu’da hem teşkilat içi eski ve yeni arkadaşlarımızla hem de neticede oy verecek olan halkımızdır. Başkası gelip oy vermeyecek, Bolu halkıyla bunu istişare ettikten sonra bir iki hafta içinde kararımı vereceğim.”

BAŞBAKAN’LA GÖRÜŞTÜ MÜ?

“Şöyle söyleyeyim. Siyaset artık eski sistemde yapılmıyor. Eski Türkiye’deki siyaset, yeni Türkiye’deki siyaset. Dediğim gibi Sayın Başbakan hemşerim, Numan Bey Genel Başkan Yardımcısı. Bu noktada neticede oy verecek olan genel başkanlar değil. İstişare dediğim şey ise benim öncelikle istişarem Bolu halkıdır.”

“BAŞBAKAN’DAN VİZE ALDIM DEMEK ŞIK DEĞİL”

“Bu istişareyi yaptıktan sonra Ankara’da genel merkezde de tabi istişarelerim olacaktır. Sürekli görüşüyoruz. Ama demek istediğim bu şık bir şey değildir. Gidip Başbakan’dan, Genel Başkan Yardımcısından vize alıp ondan sonra gelip aday olmak şık değildir.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.