VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DAN MISIR VE SURİYE'YE BİN SELAM

23 Ağustos 2013

Mısır ve Suriye’de yaşanan katliamlar sonrasında tüm Türkiye’de tepkiler çığ gibi büyürken, Bolu’da Belediye Meydanı’nda ...

Mısır ve Suriye’de yaşanan katliamlar sonrasında tüm Türkiye’de tepkiler çığ gibi büyürken, Bolu’da Belediye Meydanı’nda toplu yatsı namazı kılınarak dualar edildi.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Bolu temsilciliği tarafından Belediye Meydanı’nda “Suriye ve Mısır’daki direnişe Bolu’dan 1000 selam. Zulme sessiz durma, namaza dur, duaya dur, seccadeni al gel” adı altında yapılan etkinliğe yaklaşık 500 kişi katıldı. Yatsı ezanının okunmasıyla Belediye Meydanı’nda toplanan grup hep birlikte Mısır ve Suriye’de yaşanan katliamlar için namaz kıldılar. Namaza Bolu İl Müftüsü Mehmet Şahin’in de katıldığı namazda kadınların yoğun katılımı gözlerden kaçmadı.

Namaz sonrasında kısa bir konuşma yapan Bolu İl Müftüsü Mehmet Şahin, “Mısır’da Suriye’de yaşanan katliamlar için hep birlikte dua edelim. Allah oradaki kardeşlerimize yardım etsin. Yüce dinimiz kim olursa olsun böyle katliamlara izin vermiyor. Allah kardeşlerimize yardım etsin” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.