VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HERKESİ KORKUTUYORLAR

23 Ağustos 2013

  Mudurnu'nun Taşkesti Beldesi'nde çöplüğe barınan ve çevre köylerden gelen köpekler, belde halkını ve kaplıcaya gelen ...

Mudurnu'nun Taşkesti Beldesi'nde çöplüğe barınan ve çevre köylerden gelen köpekler, belde halkını ve kaplıcaya gelen turistleri korkutuyor. Vatandaşlar, köpekler yüzünden akşamları sokağa çıkmaya korkar oldu.

Taşkesti'de sokakları saran köpekler korku yaratıyor. Belde de özellikle akşamları cadde ve sokaklara çıkanlar etraflarını saran köpekler nedeniyle endişeyle gidecekleri yerlere yürüyorlar. Sarot kaplıcalarına gelen turistler, belde de gezintiye çıktıklarında etraflarını saran köpekler nedeniyle hemen otele geri dönüyorlar. Vatandaşlar, köpeklerin toplanarak kısırlaştırılmasını, aşılarının yapılmasını veya yapılacak bir barınakta toplanmalarını isteyerek, yetkililerin harekete geçmelerini istediler.

Çöplükten beslenen ve çevre köylerden bırakılan köpeklerden şikayet eden belde halkı, "Sarot Termal ve beldenin çöplerinin döküldüğü yerde köpekler besleniyor. Hayvanların hiçbirisinin aşısı yok. Çoğu hastalıklı. Üzücü bir hadisenin yaşanmasından endişeleniyoruz. Belediye günlerdir köpeklerin toplanacağını ve kısırlaştırılıp tedavi edileceğine yönelik anonslar yapıyor, ancak sözünde durmadılar. Ne bir görevli, ne de bir köpeğin alındığını henüz görenler oldu" dediler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.