VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ZABITA MEMURUNU VURDU

23 Ağustos 2013

  Göynük’ün Değirmenözü Köyü’nde S.Ç. aralarında husumet olan zabıta memuru M.D.'yi tabanca ile 4 el ateş ...

Göynük’ün Değirmenözü Köyü’nde S.Ç. aralarında husumet olan zabıta memuru M.D.'yi tabanca ile 4 el ateş ederek vurdu. Yaralanan zabıta memuru tedavi altına alındı.

Olay dün akşam saatlerinde, Göynük’ün Değirmenözü Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, zabıta memuru M.D. ile köyde yaşayan S.Ç. arasında husumet bulunurken, akşam namazını kılan zabıta memuru camiden çıkarken S.Ç. ile karşılaştı. S.Ç. tabancasını çıkartarak cemaatin önünde zabıta memurunun üzerine kurşun yağdırdı. Vücuduna 4 kurşun isabet eden M.D. yaralandı. Köylüler jandarma ve sağlık ekiplerini arayarak durumu bildirdi. Yaralanan zabıta memuru kaldırıldığı Köroğlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. S.Ç. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

1 yorum yapılmış
  • Caner GENCER
    22 Ağustos 2013 • 11:00
    Sayın Editör, haber anlamında yine infial yaratmaya ve kamuoyunu yanlış bilgilendirmeye devam ediyorsunuz ! Yaptığınız bu haberin başlığında, Göynük ilçemizde yaşanan olayla ilgili olarak BOLU,nun ismini vermişsiniz. Dikkat ederseniz olay BOLU,da değil ilçesi Göynük,te yaşanmış ! Vatandaş olarak sizleri uyarma ihtiyacı hissettim. Lütfen biraz daha dikkat diyorum. Saygılar EDİTÖR: TEŞEKKÜR EDERİZ. BOLU'yU GENEL ANLAMDA DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ İÇİN BÖYLE YAZDIK. UYARILARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.