VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VAHŞETİ UNUTAMIYOR

20 Ağustos 2013

HABER: KASIM ŞAHİN - BOLU GÜNDEM GAZETESİ   İzzet Baysal Caddesi'nde önceki akşam annesi ve anneannesiyle gezmeye ...

HABER: KASIM ŞAHİN - BOLU GÜNDEM GAZETESİ

İzzet Baysal Caddesi'nde önceki akşam annesi ve anneannesiyle gezmeye çıktığı sırada başıboş gezen Cesi isimli bir Alman Kurdu köpeğinin saldırması sonucu ayağından yaralanan 3.5 yaşındaki küçük Nisa, yaşadığı vahşeti unutamıyor. Küçük yaşına rağmen hayvanları ve özellikle köpekleri çok seven Nisa Becikoğlu, uğradığı saldırı sonrası köpekleri sevmez oldu. Aile belediye ve köpeğin sahibine dava açmaya hazırlanıyor. Minik yavrunun bacağının enfeksiyon kaptığı ortaya çıktı.

Gittiği her ortamda karşısına çıkan köpekleri sevmekten geri kalmayan ve hatta onlarla resim çektiren Minik Nisa'nın hastane raporları çıktı. Fatma Hatun Hastanesi'nden tedavi gördükten sonra evine gelen Nisa'nın ısırılma sonucu enfeksiyon kaptığı belirlendi. Kurt köpeğinin ise Bolu Belediyesi Veteriner Müdürlüğü tarafından hayvan barınağında karantinaya alındığı öğrenildi.

Olay Pazar akşamı saat 20.00 sıralarında İzzet Baysal Caddesi'nin en işlek olduğu zamanda meydana geldi. Annesi Ayşegül Kabacık, Anneannesi Nurten Kabacık ile birlikte gezmeye çıkan 3.5 yaşındaki küçük Nisa, cadde üzerinde sahibi tarafından dolaşması için serbest bırakılan Cesi isimli Alman Kurdu köpeğinin saldırısına uğradı. Anne, Anneannesi'nin ve çevredeki vatandaşların gözleri önünden köpeğin bacağını saldırması sonrası büyük bir facia yaşanmıştı. Vatandaşların yardımıyla kurt köpeğinin, küçük çocuğun bacağını koparması önlenirken yine vatandaşların yardımıyla minik yavru Özel Fatma Hatun Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

KIZIMIN AYAĞI KÖPEĞİN AĞZINDAN ZORLA ÇIKARTILDI

Olayı büyük bir vahşet olarak gören ve başından geçenleri anlatan gözü yaşlı anne Ayşegül Kabacık, “Böyle bir olayı asla unutamam. Olay günü kızım ve annemle birlikte gezmeye gitmiştik ve dönüşte de caddeden doğru evimize giderken arkadaşımla karşılaştık. Kızım bana, 'Anne ben artık büyüdüm arabayla gezmek istemiyorum' dedi. Bende onu kırmadım ve yürümesi için bıraktım. O anda kızım yere düştü. Ne olduğunu anlamadım ve kapkara bir köpek kızım ayağını azına aldı ve dakikalarca ısırdı. Ben kızım ve annem feryatlar içersinde kalırken, olayı gören herkes korkuyla sağa sola kaçmaya başladı. Vatandaşların yardımıyla kızımın ayağı köpeğin ağzından zorla çıkartıldı. Olay hala gözümün önüne geliyor ve korku dolu anlar yaşıyorum” dedi.

KIZIM KÖPEK DÜŞMANI OLDU

Başlarına gelen bu korkunç olay öncesi 3.5 yaşındaki kızı Nisa'nın hayvan sever olduğunu ve köpekleri çok sevdiğini hatta köpeklerle hep resim çektirmeyi de sevdiğini belirterek, “Olay sonrası kızım bana, 'Anne artık köpekleri sevmiyorum. Neden benim kurtarmadın anne' diyerek gözyaşı döktü. Kızım olay gecesi sabaha kadar uyumadı ve olayı yaşadığı korkunç travmayı sayıkladı. Yavrumu hep hayvan sevgisiyle yetiştirdim. Bundan sonra nasıl bu sevgiyi vereceğim bilmiyorum. Bize yardım eden ve yavrumu hastaneye götüren yardım sever vatandaşlara da teşekkür ediyorum. Ailecek hala olayın şokundayız” diye konuştu.

BELEDİYE VE KÖPEK SAHİBİNE DAVA AÇIYOR

Başlarına gelen bu korkunç olayın peşini bırakmayacağını da Bolu Gündem Gazetesi'ne özel olarak açıklayan anne Ayşegül Kabacık, “Bu olay herkesin başına gelebilecek bir olay değil. Burada büyük bir vurdumduymazlık var. Böyle başıboş olarak köpekler nasıl olurda caddede rahat dolaşabilir. Ya kızımın boğazına saldırsaydı köpek ne olacaktı o zaman? Hem Belediye'den hem de köpeğin sahibinden şikayetçiyim. Avukatımla görüştüm ve en kısa zamanda örnek olsun diye davayı açacağım. Suçlu kimse cezasını çeksin. Benim kızım acılar içersinde kıvranıyor ve sürekli olarak olayı sayıklıyor” dedi.

 

BACAĞI ENFEKSİYON KAPTI

Alman Kurt köpeği tarafından ayağı ısırılan ve köpeğin dişlerinin minik Nisa'nın ayak kemiğine kadar ulaştığın da açıklayan anne, “Kızımın raporları çıktı. Köpeğin ısırması sonucu dişlerinin kızımın ayağının kemiğine dayandığı ve ısırılan bölgenin enfeksiyon kaptığına dair rapor verildi. Bu nasıl bir vahşettir. Artık İzzet Baysal Caddesi'ne bile çıkmaya korkar olduk. Bu işe neden olanların derhal cezalandırılmasını gerekir” dedi.

1 yorum yapılmış
  • h h küner
    19 Ağustos 2013 • 11:00
    Atatürk orman parkındada o köpek çocuklara saldırıyordu 5 6 köpek gezip duruyor bakan yok
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.