VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SİLAHLARI ÇEKİP, KIZ KAÇIRDILAR

16 Ağustos 2013

  Gerede'de bir süre önce kaçırdıkları kızın bir fırsatını bulup ailesine dönmesinin ardından aynı kişiler yeniden ...

Gerede'de bir süre önce kaçırdıkları kızın bir fırsatını bulup ailesine dönmesinin ardından aynı kişiler yeniden kızı kaçırdı. Silahlarını çeken kişiler vatandaşların gözü önünde kızı kaçırırken, yakalanmaları için mobese kameralarının kayıtları incelemeye alındı.

Gerede'de yaşayan S.N. bir süre önce bir kişi tarafından kaçırıldı. Ailesinin evlenmelerine izin vermemesi üzerine S.N. bir fırsatını bulup kaçarak ailesine döndü. Aile, Ankara'ya taşınırken geçtiğimiz günlerde S.N.'nin yaşadığı mahalleye silahla gelen kişi ve arkadaşları, genç kızı yeniden kaçırdı. Mahallede yaşayanlar engel olmaya kalkınca silahlarını çeken kişiler, tehditte bulundu. Kaçırdıkları kızla birlikte Gerede'ye gelen kişiler mobese kameralarına takılırken, yakalanmaları için çalışma başlatıldı.

Kaçırılan kızın eniştesi O.Y. baldızının bir süre önce annesi ile birlikte Gerede’de yaşadığını ve bu sırada yine aynı kişi tarafından kaçırıldığını belirterek, ancak baldızının bir fırsatı bulup kaçarak eve döndüğünü söyledi. O.Y. kayınvalidesi ile baldızını bu kişi tarafından rahatsız edilmemesi için 6 ay önce Gerede’den Ankara’ya getirdiğini, ancak kızın izini burada da bulduğuna belirtti.

2 yorum yapılmış
  • Caner GENCER
    15 Ağustos 2013 • 11:00
    Sayın Editör, yaptığınız bu haberin BOLU ile bir ilgisi ve alakası yoktur. Olay BOLU,nun ilçesi Gerede,de yaşanmış malum. Haberin başlığında BOLU ismi geçtiği için sizleri vatandaş olarak uyarmak istedim. Lütfen biraz daha dikkat edelim. Saygılar
  • yarenler
    16 Ağustos 2013 • 11:00
    boluyla ne alakası var.orası gerede.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.