VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SİNAN AYHAN 600 BİN TL'SİNİ DOLANDIRICILARA KAPTIRMIŞ

14 Ağustos 2013

İki gün haber alınamadıktan sonra dün D-100 Karayolu'nun kenarına bırakılan Sinan Ayhan, hastanedeki tedavisinin ardından ...

İki gün haber alınamadıktan sonra dün D-100 Karayolu'nun kenarına bırakılan Sinan Ayhan, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Sinan Ayhan kendisini dolandırıcılara 600 bin TL parasını kaptırdığını, davacı olduğu dolandırıcılar tarafından kaçırıldığını iddia etti. Polis, Sinan Ayhan'ın ifadeleri doğrultusunda olayı çözmek için çalışma başlattı.

Sinan Ayhan dün hastanede gördüğü tedavinin ardından taburcu olurken, Bolu Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdi. Alınan bilgilere göre, Sinan Ayhan polise verdiği ifadesinde, kendisini kaçıran kişilerin iki gün boyunca ormanda bulunan bir evde alıkoyduklarını, gözleri kapalı olduğu için yeri tam olarak tarif edemeyeceğini söyledi. Kendisini kaçıran kişilerin Ankara'dan gelmiş olabileceğini ifade eden Sinan Ayhan, bir dolandırıcılık şebekesinin tuzağına düştüğünü, 600 bin TL'nin üzerinde parasını kaptırdığını, parasını geri alabilmek için geçen hafta avukatı aracılığı ile dava açtığını söyledi. Sinan Ayhan dolandırıcılık şebekesinin başında ise D.G. isimli kadının olduğunu iddia etti.

Polis, Sinan Ayhan’ın ifadeleri doğrultusunda olayı çözmek için harekete geçti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.