VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ ÖZÇİMEN'DEN NASİHAT: ONLARIN İNİLTİLERİNİ DİNDİRİN

14 Ağustos 2013

  Vali İbrahim Özçimen başka ilçelere atanan kaymakamlara nasihatte bulunarak, "Her zaman gariplerin, yetimlerin, kimsesizlerin ve ...

Vali İbrahim Özçimen başka ilçelere atanan kaymakamlara nasihatte bulunarak, "Her zaman gariplerin, yetimlerin, kimsesizlerin ve muhtaçların yanında olun ve onların iniltilerini dindirin" dedi.

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan kararname ile başka ilçelere atanan Yeniçağa Kaymakamı Barış Aktan, Göynük Kaymakamı Haluk Çakmak, Seben Kaymakamı Alper Balcı ve Kıbrıscık Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk için Vali İbrahim Özçimen tarafından bir veda yemeği düzenlendi.

İzzet Baysal Anadolu Turizm Otelcilik ve Uygulama Okulu bahçesindeki yemeğe Vali İbrahim Özçimen, Vali Yardımcıları Kemal Keskin, Ömer Eru, Necdet Özeroğlu, Ayhan Kartlı, Hakkı Loğoğlu, Nurullah Ertaş, İl Jandarma Komutanı Cengiz Yıldız ve İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu katıldı.

Yemekte Vali Özçimen'e teşekkür eden kaymakamlar, Bolu'da güzel bir çalışma dönemi geçirdiklerini ifade ettiler.

Vali Özçimen ise kaymakamların olumlu davranışlarının kendisine iletildiğini ve mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Bolu'da görevlerinizi tamamladınız ve artık yeni yerlerinizde çalışacaksınız. Artık başka illerdeki iniltileri dinleyecek dindireceksiniz. Siz duymuyorsunuz diye inilti yok demek değildir. Araştırıp bulacaksınız. Bir ülkede ne kadar az inilti varsa o ülke o kadar iyi bir seviyeye gelmiştir. Her zaman mazlumların, kimsesizlerin ve muhtaçların yanında olun ve onların dertlerini dindirmeye çalışın. Hepiniz hizmet bekleyen yerlere gidiyorsunuz. Allah yardımcısınız olsun. Allah'a emanet olun. Meslek hayatınızda sizlere başarılar diliyorum" dedi.

Vali Özçimen daha sonra kaymakamlara hediyeler verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.