VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DUDAK UÇUKLATAN ARSALAR

13 Ağustos 2013

  Bolu'da özellikle turizm amaçlı arsaların fiyatları dudak uçuklatıyor. Sultan Köyü'nde, Bolu manzaralı arazi 195 dönüm ...

Bolu'da özellikle turizm amaçlı arsaların fiyatları dudak uçuklatıyor. Sultan Köyü'nde, Bolu manzaralı arazi 195 dönüm arazi 5 milyon 850 bin liraya, Dağkent mevkiindeki 300 dönüm arazi ise 30 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Bolu'daki ticari işyerleri ve arazilerin fiyatları büyük şehirlerdeki fiyatlarla yarışıyor. İzzet Baysal Caddesi ve Kalıcı Konutlar yolu üzerinde bulunan işyerlerinin fiyatları 2 milyon liraya kadar çıkarken, turizim tesislerine uygun arazilerin fiyatları ise dudak uçuklatıyor.

30 MİLYON DOLAR

İstanbul'da bulunan bir emlak firması Dağkent mevkiindeki 300 dönüm araziyi 30 milyon dolara satışa çıkardı. TOKİ'nin arazi ile ilgili değerlendirmesi, Bolu İl Özel İdaresi'nin jeotermal su arama izni, otel, konut, termal su izin ve ruhsatı bulunan arazi Bolu'da satışa sunulan en pahalı arazi oldu. Yine Sultan Köyü'nde bulunan Bolu'yu kuşbakışı gören 190 dönümlük arazi ise 5 milyon 850 bin liraya satışa çıktı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.