VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALİ ERCOŞKUN YAYLALARA ELEKTRİK SÖZÜ VERDİ

12 Ağustos 2013

  Sarıalan Yayla Şenliği'ne katılan Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, SEDAŞ yetkilileriyle görüşerek yaylalardaki elektrik ...

Sarıalan Yayla Şenliği'ne katılan Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, SEDAŞ yetkilileriyle görüşerek yaylalardaki elektrik problemlerini çözdüklerini, kalan az miktardaki yaylaların elektrik problemi de çok kısa zamanda çözeceklerini söyledi.

Ali Ercoşkun, Ak Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın ile birlikte 16 köyün ortaklaşa düzenlediği Sarıalan Köyleri Yayla Şenliği’ne katıldı. Sarıalan bölgesinde bulunan 16 köy muhtarlığının ortaklaşa düzenlediği şenliğe yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Mevlid okunmasıyla başlayan şenlik Sarıalan Lezzetleri yarışması ve halk oyunları gösterileriyle devam etti. Sarıalan bölgesi köylerinin yoğun ilgi gösterdiği şenlikte Ali Ercoşkun, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

SARIALAN TURİZM VE TARIMDA İVME KAZANACAK

Ali Ercoşkun, muhtarların sorunlarını dinleyerek tek tek not etti. Köylerindeki sulama problemlerini ve bazı yaylalarda bulunan elektrik sıkıntıları milletvekiline ileten muhtarlar destek istediler. Ali Ercoşkun, Sarılalan'ı hem turizm, hem de tarım anlamında önemsediklerini belirterek, "Maalesef ki geçmiş dönemlerden gelen bazı sıkıntılardan dolayı bu bölgeye yeterli yatırımlar yapılamamıştı. Fakat şimdi bitme aşamasına gelen Sarıalan Göleti sayesinde bu bölgenin sulama sorunu tamamen çözülecektir ve akabinde bu alanın turizme açılması için gerekli çalışmalar yapılacaktır" dedi.

YAYLALAR AYDINLANACAK

Yaylalarda bulunan elektrik problemleriyle ilgili de açıklamalarda bulunan Ercoşkun, "Yaylalardaki elektrik sıkıntılarından bilgimiz var ve bu konuda SEDAŞ yetkilileri ile gerekli girişimleri yaptık. Yaylalarımızın bir çoğunun problemlerini çözdük. Kalan az miktardaki yaylaların elektrik problemi de çok kısa zamanda çözülecektir" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.