VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Abant'ta kilometrelerce kuyruk oluştu!

10 Ağustos 2013

Bolu’nun ve Türkiye’nin cennet mekanı Abant Tabiat Parkı’na Ramazan Bayramı tatilinde akın eden tatilciler girişte ...

Bolu’nun ve Türkiye’nin cennet mekanı Abant Tabiat Parkı’na Ramazan Bayramı tatilinde akın eden tatilciler girişte kilometrelerce araç kuyruğu oluştururken, bazı tatilciler Abant Gölü’ne girerek serinledi.

 

Yılın dört mevsiminde milyonlarca turisti ağırlayan Bolu Abant Tabiat Parkı’nda son yılların en yoğun günleri yaşanıyor. Bayram tatilinin hafta sonuna denk gelmesiyle birlikte binlerce tatilci Abant’a akın etti. Doğa harikası mekanın girişinde yaklaşık 5 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Uzun süren bekleyişin ardından tabiat parkına giren tatilciler yerlerini alarak piknik yaptı. Yeşil alanda mangalını yakan tatilciler, doğa manzarası eşliğinde keyifli vakit geçirdi. Abant’ta gelen tatilciler piknik yaparak, faytona binerek, göl etrafında yürüyüş yaprak tatilin keyfini çıkardılar. Abant Gölü etrafında uzun araç kuyrukları oluşurken, birçok tatilci araçlarını park edecek yer bulmakta bile zorlandı.

Göle girdiler

Bazı tatilciler Abant Gölü’nün kenara kadar inerek çocuklarıyla birlikte göle girdi. Babalarıyla birlikte göle giren çocukların tek başına suda oynaması korkuttu. Bayramın çok güzel geçtiğini söyleyen tatilciler, “Abant’ın yeni yüzü çok güzel olmuş. Bayram tatilinde mangalımızı yaktık ve güzel bir gün geçiriyoruz. Her şey çok güzel gidiyor. Herkes gelip Abant’ı görmeli” dediler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.