VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bu valiyi çocuklar çok seviyor!

8 Ağustos 2013

Özel günlerde ve bayramlarda yaşlılar ile çocukları unutmayan Vali İbrahim Özçimen, bu bayramda da herkesi ...

Özel günlerde ve bayramlarda yaşlılar ile çocukları unutmayan Vali İbrahim Özçimen, bu bayramda da herkesi sevindirdi. Ramazan Bayramı dolayısıyla İzzet Baysal Çakmaklar Huzurevi’ne giden Özçimen, yaşlılar ve çocuk evlerinde kalan çocuklarla bayramlaştı.

 

Vali İbrahim Özçimen, Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, İl Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bilgehan Saymaz ve beraberindeki heyetle birlikte İzzet Baysal Çakmaklar Huzurevi’ne gitti. Burada Huzurevi sakinleri ve Çocuk Evi’nde kalan çocuklarla bayramlaşan Vali Özçimen çiçeklerle karşılandı. Çocukların kendisine büyük ilgi göstermesi sonucu duygulanan Vali Özçimen, bütün çocukla yakından ilgilendi. Eğitim gören çocuklara tatilde ne yaptıklarını ve karnelerinin nasıl olduğunu soran Özçimen, kendilerinden bir istekleri olması halinde her türlü yardımı yapacaklarını iletti. Huzurevinde kalan yaşlıların da bayramını kutlayan Vali İbrahim Özçimen, uzun süre sohbet ederek verilen hizmetten memnun olup olmadıklarını ve ne gibi istekleri olduğunu sordu.

Huzurevi sakinleri de ziyaretleri nedeni ile Vali Özçimen’e teşekkür ederken, “Bizleri bu bayramda da unutmadınız. Allah sizlerden razı olsun. Bizlerin isteklerini her zaman yapmaya çalışıyorsunuz. Sizlere ve bizi ziyarete gelen diğer katılımcılara teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.