VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖKHAN YAMAN'DAN BAYRAM MESAJI!

7 Ağustos 2013

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkanı Gökhan Yaman, yayınladığı bayram mesajıyla tüm İslam ...

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkanı Gökhan Yaman, yayınladığı bayram mesajıyla tüm İslam aleminin bayramını kutladı.

 

Geçtiğimiz ay yeni göreve seçilen BTSO Meclis Başkanı Gökhan Yaman, bayram mesajı yayınladı. Hz. Muhammed’in “Birlikte her zaman rahmet, ayrılıkta ise azap vardır” sözünü hatırlatan Yaman, “Geride bırakmak üzere olduğumuz mübarek Ramazan ayının en güzel özelliği, her zaman insanları birbirine yakınlaştırması, mücadeleyi ve hırsları törpüleyerek yardımlaşmayı, dayanışmayı ve kardeşlik bağlarını güçlendirmesidir. Sevgi ve kardeşlik anlayışı, bir insanın en önemli ve değerli erdemleridir. Ramazan ayının aydınlığı altında günlük yaşantımıza yayılan bu dayanışma, birlik ve beraberlik duygusu, her türlü sosyal, iktisadi, siyasal ve toplumsal sorunun bertaraf edilmesinde en etkili çözüm aracıdır. Çimentosunu birlik-beraberlik duygusu ve sevgi bağları ile birbirine kenetlenmiş insanların oluşturduğu bir yapı, en şiddetli sarsıntılardan bile etkilenmez, yıkılmaz. Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in buyurduğu gibi, “Birlikte her zaman rahmet, ayrılıkta ise azap vardır” dedi.

 

 

Gökhan Yaman, açıklamasının devamında İslam aleminin bayramını kutlayarak şöyle konuştu; “Bu duygu ve düşüncelerle, başta TSO Meclisi olarak aynı çatı altında temsil ettiğimiz bütün Bolu iş dünyasının, Bolu içinde ve dışında yaşayan hemşerilerimizin ve Türk-İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutlar; memleketimiz ve insanlık için kalıcı barış ve huzurun hakim olduğu günlere vesile olmasını dilerim.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.