VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GAZİLER VE VALİLİK ÇALIŞANLARIYLA BAYRAMLAŞTI

7 Ağustos 2013

  Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Ramazan Bayramı öncesi gaziler ve valilik çalışanlarıyla bayramlaştı. Vali Özçimen gazi ...

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Ramazan Bayramı öncesi gaziler ve valilik çalışanlarıyla bayramlaştı. Vali Özçimen gazi çocuklarına hediyeler verdi.

Vali İbrahim Özçimen, Ramazan Bayramı öncesinde kendisi ile bayramlaşmaya gelen Gazi Sedat Gelen, Kıbrıs Gazisi eşi Fedime Gülen ve torunu 13 yaşındaki Arif Gülen, Güneydoğu Gazisi Halil Mazlım ile çocukları Muhammed ve Tuğba'yı makamında kabul ederek, bayramlarını kutladı. Vali Özçimen, ülke adına önemli işler yapanların baş tacı olduğunu belirterek, misafirlerinin bayramlarını kutladı. Vali Özçimen sohbet edip, şakalaştığı çocuklara hediyeler verdi.

Vali İbrahim Özçimen'e teşekkür eden gaziler ise, "Sizler bizim her zaman yanımızdasınız. Bizlerin isteklerini hiçbir zaman kırmıyorsunuz. Bizler de sizlere çok teşekkür ediyoruz" dedi.

VALİLİK ÇALIŞANLARIYLA BAYRAMLAŞTI

Valilik çalışanlarıyla bir araya gelen Vali İbrahim Özçimen, herkesle tek tek bayramlaştı. Bayramlaşmaya vali yardımcılarının yanı sıra birim müdürleri ve tüm valilik çalışanları katılırken, Vali Özçimen, "Allah bayram sevincini bütün bir hayat boyu yaşamayı herkese nasip etsin. Bayramlar birlik ve beraberliğin, sevgi ve saygının artarak yaşandığı çok özel günlerdir. Sevdikleriniz ve ailenizle daha nice bayramları hep beraber kutlayalım" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.