VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ATTIĞINI VURDU

7 Ağustos 2013

Milli Skeet Atıcısı Çiğdem Özyaman, Almanya'da düzenlenen Skeet Bayanlar Avrupa Şampiyonası'nda ikinci olarak gümüş madalya ...

Milli Skeet Atıcısı Çiğdem Özyaman, Almanya'da düzenlenen Skeet Bayanlar Avrupa Şampiyonası'nda ikinci olarak gümüş madalya aldı.

Uluslararası müsabakalarda Türkiye’ye ve Bolu’ya birçok kez madalyalar kazandıran Bolulu Milli Skeet atıcısı Çiğdem Özyaman, Almanya’da düzenlenen Skeet Bayanlar Avrupa Şampiyonası’na katıldı. Çiğdey Özyaman, 75 atışın 70'ini hedefe tutturarak adını finale birinci olarak yazdırdı. Çiğdem Özyaman final atışlarında şampiyonayı ikinci olarak tamamlayarak gümüş madalya aldı. Yarışmada İtalya'dan Chiara Cainero birinci, Slovakya'dan Bartekova Danka ise üçüncü oldu. Çiğdem Özyaman ikinci olarak Türkiye’ye ve Bolu’ya ayrı bir gurur daha yaşattı.

Bolu Atıcılık İl Temsilcisi Vedat Caner, Çiğdem Özyaman’a telefonla ulaştığını belirterek, "Çiğdem, gümüş madalya aldığı için aslında biraz mutsuzdu. Çünkü altın madalyayı sadece 2 puanla kaçırdı. Milli sporcumuzu kutluyorum. Çiğdem’den gelecek yarışmalarda daha iyi dereceler ve altın madalyalar geleceğinden eminim. Milli sporcumuz bizlere yaklaşan bayram öncesi güzel bir hediye verdi. Sporcumuzun başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.