VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POLİS BAYRAM ÖNCESİ TEYAKKUZDA...

6 Ağustos 2013

Bolu’da Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan sürücüler polis ekipleri tarafından durdurulurken, trafik kurallarına uymaları ...

Bolu’da Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan sürücüler polis ekipleri tarafından durdurulurken, trafik kurallarına uymaları konusunda bilgilendirildikten sonra polis ekipleri tarafından sürücülere broşür verildi.

 Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı’nda memleketlerine gitmek üzere yola çıkan tatilcileri uyardı. Özellikle bayram tatillerinde trafik kazalarında onlarca kişinin hayatını kaybetmesi üzerine harekete geçen Bolu polisi, kazaların ve can kayıplarının yaşanmaması için uygulama yaptı. D-100 Karayolu’nun Gölköy Kavşağı’nda Ankara’dan İstanbul istikametine gidişte uygulama yapan trafik polisleri, önce yabancı plakalı araçları durdurdu. Sürücüye ve yanındaki yolculara seslenen trafik polisi, “Bizler Bolu Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü olarak sizin can güvenliğiniz için uygulama yapıyoruz. Lütfen kuralları ihlal etmeyin ve bayramınız güzel geçsin. Size verdiğim broşürleri dikkatle okumanızı istiyorum. Hayırlı yolculuklar” dedi. Sürücüler de uygulamadan dolayı trafik ekiplerine teşekkür etti.

Trafik polisleri tarafından bayram tatiline giden sürücülere, “Trafikte güvenliğiniz için aşırı hızla araç kullanmaya hayır!”, “Trafik seninle güvende”, Sevdiklerinizden hızla uzaklaşmayın” ve “Kendini frenle” gibi sloganların yer aldığı broşürler dağıtıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.