VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TAŞKESTİ HALKI JANDARMA KARAKOLU İSTİYOR

6 Ağustos 2013

  Mudurnu İlçe Jandarma Komutanlığı, Taşkesti Beldesi'nde karakol olmaması nedeniyle sık sık belde de ve köylerinde ...

Mudurnu İlçe Jandarma Komutanlığı, Taşkesti Beldesi'nde karakol olmaması nedeniyle sık sık belde de ve köylerinde devriye gezerken, belde halkı daha huzurlu ve asayişin daha kontrol altında tutulması amacıyla karakol yapılmasını istedi. Taşkesti Merkez Mahallesi Muhtarı Siami Güngör, karakol yapılması için 4 dönüm arazinin Bolu İl Jandarma Komutanlığı'na verildiğini belirterek, beldelerin hızla büyüdüğünü acilen karakolun yapılması gerektiğini belirtti.

Taşkesti Beldesi'nde, Sarot termal devre mülklerinin yapılması, TOKİ konutları ve yeni yapılan villarla her geçen gün nüfus artarken, Mudurnu İlçe Jandarma Komutanlığı belde de karakol olmaması nedeniyle sık sık belde de devriye gezmek zorunda kalıyor. Jandarma asayiş ve trafik timleri her gün Mudurnu'dan Taşkesti'ye gelerek belde ve beldeye bağlı köylerde devriye geziyor.

Taşkesti'de yaşayanlar beldelerine karakol yapılmasını isteyerek, "Mudurnu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri her gün Mudurnu ile Taşkesti arasında en az iki kez araçlarla kilometrelerce yol kat ediyorlar. Hem trafik, hem asayiş ekipleri Taşkesti Beldesi ve bağlı köyleri devriye geziyor. Jandarma bizlerin huzur ve güven kaynağı. Taşkesti'de asayiş şimdilik berkemal, ancak bir an önce Taşkesti Beldemize acil olarak bir jandarma karakolu şart diye düşünüyoruz" dediler.

Taşkestililer, Bolu İl Jandarma Komutanlığı'ndan beldelerine karakol yapılması için ricada bulunarak, "Karakol için arazi daha önce verildi. Niye karakol yapılması için bekleniliyor. En azından bir geçici yer temin edilmelidir" dedi. KARAKOL İÇİN 4 DÖNÜM ARAZİ VERİLDİ

Taşkesti Merkez Mahalle Muhtarı Siami Güngör ise daha önce tomruk deposu olarak kullanılan 27 dönümlük arazinin 4 dönümünü jandarma karakolu yapımı için Bolu İl Jandarma Komutanlığı ve Taşkesti Belediyesi'nin kararıyla verdiklerini hatırlatarak, "Bolu Jandarma Komutanı bizlere bir yıl önce karakolun yapılacağını, 2013 te tamamlanacağını söylemişti. Ancak Van Depremi dolayısıyla askıya alındığını da sözlerine eklemişti. Taşkesti hızla büyüyen bir beldemiz bunun için bir an önce bu karakolun yapılması şart. Mudurnu jandarmayı aradığımızda en az 30 kilometre yol kat ediyorlar yazık değil mi?" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.