VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

600 KUR'AN KURSU ÖĞRENCİSİ İFTARDA BULUŞTU

6 Ağustos 2013

  Gerede'de, 600 Kur'an kursu öğrencisi, velileri ve kurs öğretmenleri iftarda buluştu. Öğrenciler iftarın ardından Hacivat ...

Gerede'de, 600 Kur'an kursu öğrencisi, velileri ve kurs öğretmenleri iftarda buluştu. Öğrenciler iftarın ardından Hacivat ile Karagöz'ün ve meddahın gösterileri ile doyasıya eğlendi.

Gerede Belediyesi, Kur'an kursu öğrencileri, velilere ve kurs öğretmenlerine iftar verdi. Halil Nom İlkokulu'nun bahçesinde gerçekleştirilen iftar programında, 600 yaz Kur’an Kursu öğrencisi buluştu. Minikler ve ilkokul çağındaki öğrencilere özel düzenlenen iftarda, Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın ve birçok protokol üyesi, öğrencilerin sevincine ortak oldu.

Öğrencilere özel iftarın ardından birçok etkinlik düzenlendi. Hacivat ile Karagöz'ün gösterisinin ardından orta oyunu kahkahalarla izlenildi. Doğaçlama usulüyle sahnelenen orta oyununda sık sık tekerlemelere yer verildi. Minik öğrenciler tekerlemelere eşlik etti. Daha sonra ilahi korosunun seslendirdiği ilahiler dinlenildi.

Ömer Baygın bayram öncesi çocuklarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Velilerimiz ve öğreticilerimizin büyük fedakarlıklarla yetiştirdiği çocuklarımız, geleceğimizin emanetçileridir. Sahip olduğumuz ve yaşamaya çalıştığımız kültür, onlara en iyi şekilde aktarmaya çalıştığımız değerlerimizdir. Bu değerlerimizi yaşatmak adına, bugün burada, bir arada bulunduk. Ramazan Bayramı’nızı şimdiden tebrik ediyorum" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.