VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN, VALİYE "ADAM MISIN" DEDİ

3 Ağustos 2013

  CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun, 5 Ağustos günü Silivri Ceza ...

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun, 5 Ağustos günü Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nde oluşturulan duruşma salonunda yapılacak, "Ergenekon" davasına izleyicilerin alınmayacağını açıklaması üzerine, Facebook'ta, "Vali Bey sen adam mısın" dedi.

Tanju Özcan, Facebook'taki paylaşımlarıyla bir anda dikkatleri üzerine çekti. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun, Ergenekon davasına izleyicilerin alınmayacağını açıklaması üzerine Tanju Özcan, "SEN KİMSİN VALİ BEY, CMK DIYOR Kİ DURUŞMALARA KİMİN KATILIP KİMİN KATILMAYACAĞINA MAHKEME KARAR VERIR. SEN KİMİN VALİSİSİN?" ve "VALİ BEY KUSURA BAKMASIN AMA SORULMASI GEREKEN SORUYU SORUYORUM. VALİ BEY SEN ADAM MISIN, YA DA DAHA AÇIK SORUYORUM, KİMİN ADAMISIN" yazılarını paylaşarak tepkisini gösterdi.

2 yorum yapılmış
  • Caner GÖREN
    2 Ağustos 2013 • 11:00
    Ya kardeşim sizin habercilik anlayışınız böylemi? Haberin başlığını atarken neden birazcık dikkatli davranmıyorsunuz ! Vali ama Hangi ilin Valisi , bunu neden başlıkta açıkça ifade etmiyorsunuz. Bolu Valisi İbrahim Özçimen beyefendiyi zan altında bırakıyorsunuz farkında olmadan. Aslında haberin Bolu Valisini bağlayan ya da ilgilendiren bir tarafı yok ama bunu açıkça ifade etmeliydiniz. Sayın Editör, haber yaparken Lütfen biraz daha dikkatli olalım.
  • yarenler
    3 Ağustos 2013 • 11:00
    bende Bolu Valisine dedi sandım çok sinirlenmiştim.kardeşim adam gibi haber yapın neden insanı heyecanlandırıyorsunuz.bu haberleri çoğu insan başlığını okuyarak değerlendiriyor içini okumuyor.adam gibi yorumlayın şunları.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.