VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

6 GENCİN YAŞAM SAVAŞI

3 Ağustos 2013

Tepecik Mahallesi’nde bir minibüsün elektrik direğine çarparak devrilmesi sonrasında meydana gelen trafik kazasında 6 kişi ...

Tepecik Mahallesi’nde bir minibüsün elektrik direğine çarparak devrilmesi sonrasında meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerinde yere savrulurken, vatandaşlar ve 112 sağlık ekipleri 6 genç için seferber oldu.

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 00:45’de Tepecik Mahallesi Ahmet Baysal Sokak’ta meydana geldi. Kent merkezine gitmekte olan  Çağatay Mutluer yönetimindeki 14 AV 555 plakalı minibüs sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında ilk önce beton elektrik direğine çarptı daha sonra devrildi. Minibüs sürücüsü Çağatay Mutluer ile araçta bulunan Oğuzhan Yerlikaya, Abdülkerim Sarıoğlu, Tolga Gülen, Ali Kurt ile kimliği tesit edilemeyen bir kişi yaralandı.

 

MİNİBÜSÜN ALTINA SIKIŞTI

Olay yerinde can pazarı yaşandı. Minibüs sürücüsü Çağatay Mutluer aracın altına sıkışırken, yoldan geçen vatandaşlar tarafından çıkartıldı. Yaralılara ilk müdahale 112 sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı. Yerde yatan yaralıların bilincinin kapanmaması için uzun süre uğraş verildi. 3 kişinin ağır yaralandığı kazada yaralılar Köroğlu Devlet Hastanesi ve İzzet Baysal Tıp Fakültesi’nde tedavi altına alındılar.

ELEKTRİKLER KESİLDİ

Kaza sonrasında devrilen beton elektrik direğindeki elektrik sedaş ekipleri tarafından kesildi. Devrilen elektrik direği yüzünden kentin büyük bölümüne elektrik verilemedi. Polis ekipleri meraklı vatandaşları olay yerinden uzaklaştırmak için uzun süre uğraş verdi. İtfaiye ekipleri araçta başka yaralı olduğu söylenince uzun süre araçta inceleme yaptılar. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.  

2 yorum yapılmış
  • burcu
    2 Ağustos 2013 • 11:00
    Allah yardimcilari olsun. Ogrendigim bir bilgiye gore Koroglu Devlet Hastahanesinde olan Ali Kurt'un AB+ kana ihtiyaci varmis. Duyarli arkadaslara duyurulur.
  • yuksel14
    2 Ağustos 2013 • 11:00
    be kardeşim ne varda suratlı gidiyorsunuz direk yıkıldığına göre baya bir hızlıymış...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.