VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GEREKSİZ AÇIKLAMALAR....

2 Ağustos 2013

Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan gaf üzerine gaf yapmaya devam ediyor. İnceayan, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı ...

Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan gaf üzerine gaf yapmaya devam ediyor. İnceayan, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım için sert sözler söylemiş ve bir çok kesimden tepki almıştı. Başkan son olarak, “Belediye takımlarının ligde olmasına karşıyım, maddi olarak yarışamıyoruz” dedi, ancak konuşmasında Boluspor için kaynak arayışı için bir şey söyleyemedi.

 

Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, belediye takımları ile maddi açıdan mücadele edemediklerini söyledi. İnceayan, “Belediye takımlarıyla maddi anlamda mücadele edemiyoruz. Bu sene 4 takımın düşmesinden dolayı bütün takımlar transferde hareketli günler geçiriyor. Ben belediye takımlarının ligde olmasına karşıyım. Çünkü biz onlarla maddi anlamda mücadele edemiyoruz. Özellikle de büyükşehir belediyeleri” diye konuştu.

 

YABANCI OYUNCUDA SONA GELİNDİ…

Kamp döneminde yapılan hazırlık maçlarında takımın ve kadronun eksikliklerini görme fırsatı bulduk. Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la yapılacak olan hazırlık maçında takımın son halini görme fırsatı bulacağız. Transferlerde son aşamaya geldiklerini dile getiren İnceayan, 'Özellikle hocalarımızın istediği santrafor mevkisiyle ilgili çalışmalarımızın sonuna geldik. Bugün bu transferimiz Bolu'ya gelecek ve büyük ihtimalle kendisi ile anlaşacağız" diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • yaren
    3 Ağustos 2013 • 11:00
    Bu adamın tek yaptığı şikayet etmek.Kardeşim sen oraya kendi rızanla geldin elini cebine atsana
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.