VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İŞTE AK PARTİ'DE ADAYLARI BELİRLEYECEK 7 KRİTER

2 Ağustos 2013

Ramazan Bayramı'ndan sonra ilçelerden başlamak üzere belediye başkan adaylarını açıklamaya hazırlanan Ak Parti'de, belediye başkanlarını ...

Ramazan Bayramı'ndan sonra ilçelerden başlamak üzere belediye başkan adaylarını açıklamaya hazırlanan Ak Parti'de, belediye başkanlarını anketler, temayül yoklaması, akademisyenlerin, milletvekillerinin, Merkez Yürütme Kurulu ile Merkez Karar ve Yürütme Kurulu üyelerinin görüşlerini bildirecek. Son kararı ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan verecek.

Ak Parti, Ramazan Bayramı'ndan sonra ilçelerden başlamak üzere adaylarını açıklamayı planlarken, anket çalışmaları ise tüm hızıyla devam ediyor. Anketlerde, mevcut belediye başkanları, başkan aday adayları ile başkanlık için isimleri geçen kişilerin isimleri sorularak çalışma yapılırken, ayrıca ankete katılanlara hangi partiye oy verecekleri de soruluyor.

SON KARARI BAŞBAKAN VERECEK

Ak Parti'de, belediye başkan adaylarını belirlemede sadece anket çalışmaları etkili olmayacak. Anket çalışmalarının yanı sıra temayül yoklamaları, akademisyenlerin, milletvekillerinin, Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu, Ak Parti Merkez Karar ve Yürütme Kurulu üyeleri görüşlerini bildirecek. Tüm görüşlerin ortaya çıkmasının ardından son kararı ise Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan verecek. Belediye başkan adayları daha sonra düzenlenecek törenlerle açıklanacak.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.