VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜRKER ATEŞ KONSEYE GİRDİ...

2 Ağustos 2013

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, 1 Ağustos’ta TOBB’de gerçekleştirilen seçimlerde TOBB Ticaret ...

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, 1 Ağustos’ta TOBB’de gerçekleştirilen seçimlerde TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi’ne seçilme başarısı gösterdi.

    

Rifat Hisarcıklıoğlu’nun dört yıl için TOBB Başkanlığına yeniden seçildiği TOBB Genel Kurulu, Türkiye’nin dört bir yanındaki 365 oda ve borsadan 1.700’ü aşkın delegenin katılımıyla TOBB İkiz Kuleler’de yapıldı. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası da Genel Kurula delegeleri Türker Ateş, Ahmet Tornacı, Engin Ergin, Halit Ergül, Necip Çarıkçı, Hakan Özkan ve Ahmet Kahraman ile katıldı. Seçimli genel kurulda TOBB Başkanı ve Yönetim Kurulu seçimlerinin yanı sıra TOBB bünyesinde görev yapacak kurul ve komisyonların da seçimi gerçekleştirildi.

  

Seçimler sonucunda Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, TOBB bünyesindeki en önemli konseylerden birisi durumunda olan ve TOBB’ye bağlı Ticaret ve Sanayi Odalarını temsil eden Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi’ne seçildi. Ateş, dört yıl boyunca konseyde görev alacak. Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi, bağlı TSO’lardan gelen konuları görüşerek teklif ve görüş şeklinde TOBB Yönetim Kurulu’na sunmak, iktisadi raporları, mevzuat değişikliklerine ilişkin kararları gözden geçirmek, temsil ettikleri Odaların ve kesimin ekonomik sorunlarıyla ilgili araştırmalar yapmak, Odaların koordinasyon ve gelişimlerini gözetmek gibi görevlerde bulunuyor. Ateş’in Konsey üyeliğine seçilmesiyle birlikte, Bolu’nun başkentteki iktisadi lobisinin oluşturulmasında önemli bir adım daha atılmış oldu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.