VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MECLİSTE ATATÜRK KRİZİ...

2 Ağustos 2013

Bolu Belediye Meclisi'nin Ağustos ayı birinci oturumunda bir saygı duruşu krizi yaşandı. Saygı duruşuna davetin ...

Bolu Belediye Meclisi'nin Ağustos ayı birinci oturumunda bir saygı duruşu krizi yaşandı. Saygı duruşuna davetin içinde 'Atatürk' kelimesinin geçmediğini söyleyen CHPli Meclis Üyesi ve meclisin renli siması Yener Bandakçıoğlu, saygı duruşunda ayağa kalkmayarak oturma eylemi yaptı… Sonrasında yanlış anlaşılan durum tatlıya bağlandı.

 

Bolu Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı birinci oturumunda mini bir saygı duruşu krizi yaşandı. Oturumu yöneten Belediye Başkan Vekili Haluk İnceler oturumu açarken “Şimdi bir dakika saygı duruşu” diyerek meclis üyelerinin ayağa kalkmasını istedi. Tüm meclis üyelerinin ayağa kalktığı sırada CHP’li Belediye meclis üyesi Yener Bandakçıoğlu’nun yerinde oturması dikkat çekti. Bandakçıoğlu “Ne için ayağa kalkacağız?” deyince İnceler mikrofona eğilerek; “Belediyede çalışıp ebediyete intikal edenler ve şehitlerimiz” şeklinde cevap verdi. Bunun üzerine Bandakçıoğlu “Atatürk yok mu?" şeklinde konuştu. İncelerin cevap vermemesi üzerine Bandakçıoğlu oturmaya devam etti.

 

“ATATÜRK’Ü UNUTMAM MÜMKÜN DEĞİL”

Toplantının dilek ve temenniler bölümünde konu ile ilgili olarak konuşan İnceler, “Atatürk’ü unutmam mümkün değildir. Oturumu yönetirken mikrofon karşısında duyduğum heyecandan dolayı dilim sürçtü. Bu yüzden beni lütfen mazur görün” dedi. Bandakçıoğlu ise “Siz bir Atatürk çocuğusunuz, aksini düşünmemiz mümkün değildir” dedi.

 

www.boluolay.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.